FANDOM


Woddenbox

Træboks med ornament i messing. Senere forsøgte man uden større succes at trække lyde ud af kassen på markeder

Træboksen har været et nyttigt redskab for mennesket, siden vi opfandt den to-benede stylte. Menneskevæsenet har altid været en race af hunkøn og alphahanner der har hungret efter at udforske universets hemmeligheder.

Vi har altid været langt fremme hvad angår teknologien, ilden blev opfundet næsten 22 sekunder efter at Sansemanden fra Hjerting, en af de største og første menneskeaber, fik stød efter berøringen af en stikkontakt med hans yndlings pasta fra tante Ingas underbuksearkiv.

Dette er kun et af de 27 store opfindelser vi har gjort i tidens løb, deraf er følgende kun nogle få eksempler.

Historie redigér

Da man i 1750 begyndte at opfinde Kuglepen, fandt man hurtigt ud af at man godt kunne bruge en form for opfindelse, der kunne holde alt larm ude når man sidder en søndag eftermiddag og spiser tærte.

Erik Scaveniusredigér

I en landsby ikke så langt fra Frankrig, 200 meter fra Afrika, boede der i starten af 1700 en familie der mente at livet som Lastbilchauffør var lykken selv. I 1725 begyndte Erik Scavenius dog at mene at græsset var mindre pink på den anden side af laden, derfor købte hun en ko og begyndte derfra at udforske Grisens femten maver (det blev aldrig bevist at koen var af racen dalmatiner). Fra den dag af levede Erik Scavenius som en lykkelig skomager, på den fjerde mark fra højre hånd når du passere Ålborg.

Revolutionen i nærheden af Indien redigér

Da året blev 1750 begyndte en kæmpe revolution i nærheden af Indien. Dette påvirkede naturligvis Erik Scavenius og hendes følelser for ænder over 15 måneder.

Erik Scavenius endte sit liv i en sandkasse nær stranden på Galapagos øerne (1763), da hun gravede for dybt med en rusten plasticskovl af træ. blot 5 år efter endte en rabiesfødt kanin med at graver for dybt, og fik dermed ramt en af de store rødder under Olga's samling af børnetænder.

Blandingen af Kanin, rabies og børnetænder, har som altid kunne vække de døde til live igen, så længe brug af kombinationen sker på den sidste fredag fra den 14. måned på 32 uger.
Erik Scavenius som lå begravet mindre end 15 Liter der fra genopstod, og hendes had til alt af marmor blev kun fordoblet, efter hendes fangeskab under jorden i over 13 minutter. befolkningen fik et chok da de opdagede at der ikke var flere småkager tilbage. i de første uger efter Erik Scavenius's genfødsel brugte hun tiden på at tage til bal og spille computerspil. Dog ikke lang tid efter fandt hun ud af at det simpelthen ikke går med biler af papir.

Opfindelsen af træboksen redigér

Efter 22 måneder i pølsevognen på Regnerstreet 63, endte Erik Scavenius endelig med at opfinde Træboksen. Træboksen var dog et fejlforsøg, da Erik Scavenius forsøgte at opfinde den flydende væske af vand.

Benyttelsen redigér

Kort efter opdagelsen røg træboksen på markedet, alle butikker, og nogle restauranter, begyndte at masseproducere og sælge træboksen.
Alle var overbeviste om at boksen af rustfrit træ var den bedste opdagelse til dato.

Ikke en gang det 17 kantede hjul kunne få flere stjerner i den blå avis. Efter blot 12 år fandt man ud af hvordan man bør bruge sin træboks, en brevholder var blot en af de få udnyttelser. Dog begyndte folk også at misbruge træboksens vidunder, de blev blandt andet brugt som våben under krigen om Sverige i 1624. Da frihedsanalysen af tallet 15 blev skrevet blev folk enige om at Kirken bør nævne træboksen i Biblen.
Folk blev blandt andet enige om at det var en træboks og ikke en elg Jesus korsfæstede på.

Træboksen blev også brugt som en erstatning for brevduer men da folk ikke mente at trækasserne kunne indeholde mere end vægten af en Maskinmester.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.