Stort set og overordnet den originale philmsplakat.

Tomorrow never dies var titlen på den 211. jamesbondfilm og handlede om en eller anden avisudgiver, der kunne skrive blindskrift med een hånd og kigge på en fladskærm samtidig. Like that's ever gonna happen! I Danmark var titlen "Tomorrow never lies" men heldigvis opdagede man stavefejlen og rettede det til "Pulp Fiction".

Men Pirs ville gerne spille hovedrollen, for han havde desværre drukket pengene fra Pas på dine gyldne øjne op, og var frisk til hvad som helst. Selv en affære med Thomas Crown.

Pirs har en affære med Rene

"Jakasguddagårtspille Bårndjæmsbånrd! Bare gi' mig en femmer, såååå skajasku spille Bååååååårnd! Har I en spand, jakabrækmigi? Årrrh, sgudda bare en femmer! Det kaidagi! I kender mig sgudda! Pirs! Pirsedrengen! Kom nåååååååå!"

~ Pirs om afholdenhed for begyndere


Nå, producentens børn, Barbara, og uægte børn, Michael, syntes det var synd for den gamle stodder.

"Okæh! Du ornlig syg mand! Ta den lortefilm å holdså din kærft!"

~ Producenterne om filmen


Fint nok. Handlingen er som følger...

Handlingen er som følger[redigér | redigér wikikode]

Bladmanden, der laver pis i det hele.

Lucy Lu, som åbenbart har aliaset Michelle Yeoh, er åbenbart blevet fyret fra Charlies Angels, så hun har hårdt brug for en ny rolle! Og her kommer Pirs til hjælp. Lucy og en eller anden desperate housewife, som vi ikke kan huske hvad hedder, bliver rodet ind i noget lort med Pirs og ham dér bladsmøreren, der laver pis i det hele. Bond bliver nødt til at lære dansk, tysk, fransk og svensk af en meget ung professor som også lærer ham sprog. Og så går det hverken værre eller bedre, end at de allesammen bliver skudt i krydderen af Pirs med en maskinpistol og Verden som vi kender den består og alle er glade, bortset fra os danskere, der står til udslettelse, fordi JP har udgivet muhammedtegningerne - og nu må vi enten dø eller slå igen. Så vi dør.

Og i et virvar af brændende containere og kastede brosten lykkes det heldigvis for Pirs at redde verden fra en usynlig ubåd, og iiiiiih, hvor er det bare dejligt, og producerne er bare glade, for de tjener alle deres penge hjem og lidt til, og Danmark som vi kender det går op i røg, så avismanden får sine overskrifter alligevel. Happy ending!

Musik, musik[redigér | redigér wikikode]

"If it makes me happy"

~ Sheryl Crow om at synge titelmelodien

Det meste indspilles af Deutscher Lirenkassemänder, men titelmelodumsen synges af Sheryl Crow, der trænger til et hit. Hvad hun desværre heller ikke får dennegang. Op på sadlen igen, Sheryl. Hvis Lance kan, så kan du også.


Gimmicks[redigér | redigér wikikode]

Her er et billede af en båd, der ikke er usynlig

  • En avismand der kan tifingersystemet med en hånd
  • En usynlig ubåd, der ikke er der
  • Et land, der bukker under for overmagten
  • Et ur, der osse er en håndgranat
  • Et højt antal publikummer
  • Cecilie Thomsen - og det var ikke fordi hun kendte Bryan Adams.

Trivia[redigér | redigér wikikode]

  • Rådet for mindre Trafiksikkerhed var rådgiver på scenen, hvor Pirs kører rundt inde i en bygning med Lucy Lu på bagsædet og balkonen braser sammen og helikopteren skyder på dem og alt muligt. Bare for at illustrere, hvor farligt det er at køre uden styrthjelm
  • For at finanisere STEALTH-båden, der jo nærmest er usynlig, medtog den passagerer. Der var derfor toldfrit salg ombord
  • Filmens plot virker i dag helt umuligt, da ingen køber længere aviser eller ser tv. Vi fordyber os i stedet i gratisaviser.
Portal Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.