Tom Cruise, når han gør sig til over for damen.

Cruise elsker at laver spilopper når han er på besøg i Big Mommas House (aka. Oprah).

Hyldestsang til Tom Cruise

Tom_Cruise_Crazy

...eller er det. Det ved man jo ikke rigtg

"Er det ikke ham der spiller hovedrollen I Gummi-Tarzan?"

~ Dig om Tom Kruse


"Gid det var så vel.."

~ Tom Cruise om overstående


"Jeg forstaar mig icce hvorfor denne Kruuse ere bleven saa populaer! Vad har han som jeg icce har?!"

~ H.C. Andersen om Tom Cruise


Tom Cruise (privat nickname: Robinson Crusoe) (f. 3. juli 1962) kendt amerikansk filmstatist, charmør og høtyv. Blev i sine unge år headhuntet til hovedrollen i film som ”Født i Juli”, ”Tough Porn” og ”Pain Man” - da man hurtigt spottede at han havde ren hud de fleste steder og et glimt i øjet. Han har i løbet af sin filmiske karriere modtaget hele 5 oscars, som dog senere blev taget fra ham igen, da det kom frem at han havde snydt sig til priserne ved hjælp af bloddoping, under indspilningerne.

Siden har han forsøgt at gøre comeback med filmen ”Mission Adorable”, hvor han ses i rollen som sig selv en desperat mand der forsøger at smugle sin 3-årige søn igennem lufthavnstolden, udelukkende vha. 2 ruller Lambi-køkkenrulle samt en hæftemaskine. Men dette ellers flotte plot har senere vist sig, at være en uladsiggørlig mission og filmen floppede da derfor også fælt. Hvad mange ikke er klar over er, at Tom samtidig medvirker konstant i svigermors våde drømme, i rollen som alkoholiseret letmatros, lidelig mælkemand eller det glade pizzabud.

Familien (dem der vil kendes ved ham) og tidlige liv[redigér | redigér wikikode]

Tom Cruise var døbt Tom Juice, da alle juicekartoner var tomme en uge efter hans fødsel på Hobbitrup Hospital den 17. januar 1948. Hans mors navn kan vi ikke nævne, fordi det er en berømt person der indtil videre har vundet 6 priser i Dansk Kennel Klub. Hans far har vi snævret mulighederne ind til en liste, som dog stadig er for lang til at skrives her. Han har 4 søstre og 3 brødre, der dog alle flygtede til Venus da der skulle afholdes fætter/kusine fest. Af hans koner har vi nævnt nogle stykker nedenunder, og af hans børn, har han en treårig søn, og tvillinger på henholdsvis 7 og 4 år.

I privaten...[redigér | redigér wikikode]

Cruise har tidligere været gift med Mimi Rogers og Nicole Kidman, men har begge gange ladet sig skille, da han har en såkaldt ”anti-age policy”, der kræver at hans hustruer ikke bliver ældre end 34 år. For tiden danner han par med den 16 år yngre sukkermus ved navn Katie Holmes, som Tom Cruise - ifølge eksperter - forlader i slutningen af år 2012.

Ved siden af skuespillerkarrieren, bedriver Tom Cruise også meget tid på sit medlemskab i tegneserieklubben Scientology, hvor han hygger sig sammen med L. Ron Harald, John Travolta, George W. Bush og alle de andre teletubbies medlemmer. Her fordriver man det meste af tiden med vindueskiggeri og/eller helt legale pengeindsamlinger. Tom Cruise har 7 dan med brun snip i scientology - so dont fuck with the guru.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.