FANDOM


Jesus-toast1

Kend din toast

"Toast er den bedste opfindelse siden brød i skiver"
~ Toastmaster

"You're toast!"

~ kok om toast

Toast er brød ristet på en brødrister. Et kvikt hoved fandt også på at lave en toast-maskine. Det blev en verdensomspændende succes, og han er sikkert millionær den dag i dag. Toast-maskinen går ud på, at du presser to stykker brød sammen i maskinen, og så bliver brødet varmet op.

Man putter som regel noget på brødet, ellers er det kedeligt. Man kan f.eks. tilsætte ost, skinke, ketchup og andet skrammel.

Toast a la Ramsay redigér

Ved den årlige Internationale Konference for Toast og anden junkfood som ungkarle laver til aftensmad i Paris, forsøger forskellige kokke at blive enige om den mest gastronomiske toast. I 2009 blev Gordon Ramsay den suveræne vinder af konkurrencen, med denne opskrift:

Du skal bruge:

  • Brød (i skiver. Toastbrød er især velegnet)
  • Miracle Shit
  • Agurk
  • Lillebror-ost (drop osten hvis du er kannibal)
  • Sinke-skinke til 4,95 i Lidl

Tag et stykke brød og læg på bordet. Bordet må ikke være pænt og rent, helst lidt fedtet. Smæk en ordentlig klat Miracle Shit på brødet og så en god skive ost. Husk også skinken, som du evt. lige har tabt på gulvet. Så skal den mases og presses ind i toastmaskinen. Toasten skal være helt branket. Agurken spiser du mens du venter.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.