FANDOM


(lidt redigering - --~~~~)
 
Linje 1: Linje 1:
Josip Broz Tito (7. maj 1892 – 4. maj 1980)
+
'''Josip Broz Tito''' (*[[7. maj]] [[1892]]+[[4. maj]] [[1980]]) var den største levemand i verdenshistorien, og så var han i øvrigt leder af [[Jugoslavien]] fra [[1945]] til [[1980]]. ''Tito'' blev født i en [[lille]] [[landsby]] et sted på [[Balkan]], han bedrev sine første år på [[denne]] [[jord]] med at [[gør]]e [[helt]] [[almindelig]]e [[ting]]. Efter [[1. Verdenskrig]] blev [[Ti]][[to]] [[kommunist]] og levede et par år i eksil i [[Sovjetunionen]]. I [[1938]] flyttede han tilbage til Jugoslavien i rette tid til være [[Meta|mega]] [[træls]] [[over]] [[for]] [[tysk]]erne.
Tito var den største levemand i verdenshistorien. og leder af [[Jugoslavien]] fra 1945 til 1980
+
==Trælse Tito==
Tito blev født i en lille landsby et sted [[Balkan]], han bedrev sine første år denne jord med at gøre helt almindelige ting. Efter [[1 Verdenskrig]] blev Tito kommunist og levede et par år i eksil i [[Sovjetunionen]]. I 1938 flyttede han tilbage til Jugoslavien i rette tid til være mega træls over for tyskerne.
+
I [[1945]] [[over]][[tog]] ''Tito'' [[magt]]en i Jugoslavien og var også træls over for [[Græsk|græker]]ne. I [[1948]] ville [[Stalin]] have Jugoslavien til at være en lille lydstat, som gjorde alt hvad han sagde, men [[det|dét]] ville Tito ikke være med til, han sagde til Stalin "'''GO FUCK YOURSELF'''", og det var medvirkende til at de var [[Intim|ærke]][[fjende]]r resten af Stalins liv. (''Han'' døde i [[1953]])
I 1945 overtog Tito magten i Jugoslavien og var træls over for grækerne. I 1948 ville [[Stalin]] have Jugoslavien til at være en lille Lydstat som gjorde alt hvad han sagde, men det ville Tito ikke være med til, så han sagde til Stalin "GO FUCK YOUR SELF" og det var medvirkende til at de var ærkefjender resten af Stalins liv. (Han døde i 53')
+
Resten af sit liv brugte Tito at lede Jugoslavien sammen med sin hustru Jovanka, samt at være en <s>[[for]][[druk]]ken</s> [[st]]olt [[land]]sfader, som var elsket af [[folk]]et.
I resten af hans liv brugte han på at lede Jugoslavien sammen med hans kone Jovanka og at være elsket af folket.
+
{{Boing|
LÆNGE LEVE TITO.
+
<big>'''LÆNGE LEVE TITO!'''</big>
[[Kategori:Diktatorer]]
+
}}
[[Kategori:Udenlandske historiemennesker]]
+
[[Kategori:Diktatorer]][[Kategori:Udenlandske historiemennesker]]

Nuværende version fra apr 9. 2018, 02:09

Josip Broz Tito (*7. maj 1892 – +4. maj 1980) var den største levemand i verdenshistorien, og så var han i øvrigt leder af Jugoslavien fra 1945 til 1980. Tito blev født i en lille landsby et sted på Balkan, han bedrev sine første år på denne jord med at gøre helt almindelige ting. Efter 1. Verdenskrig blev Tito kommunist og levede et par år i eksil i Sovjetunionen. I 1938 flyttede han tilbage til Jugoslavien i rette tid til være mega træls over for tyskerne.

Trælse Titoredigér

I 1945 overtog Tito magten i Jugoslavien og var også træls over for grækerne. I 1948 ville Stalin have Jugoslavien til at være en lille lydstat, som gjorde alt hvad han sagde, men dét ville Tito ikke være med til, så han sagde til Stalin "GO FUCK YOURSELF", og det var medvirkende til at de var ærkefjender resten af Stalins liv. (Han døde i 1953) Resten af sit liv brugte Tito så på at lede Jugoslavien sammen med sin hustru Jovanka, samt at være en fordrukken stolt landsfader, som var elsket af folket.


LÆNGE LEVE TITO!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.