FANDOM


ThumbsUp
OPSIGELSE
MED ØJEBLIKKELIG VIRKNING
*** DETTE BREV KAN IKKE BESVARES ***

Robert Hansen
17 marts 2020

PERSONLIGT

TIL: Malene Bjerre Matthæusgade 33 1666 København V

Kære Malene,

Jeg ved godt at dette brev kommer på et ubelejligt tidspunkt i dit liv. At din storesøster Sys har valgt prostitution som levevej er ikke en let byrde at bære. Og jeg ved, at det at du dumpede i hjemmekundskab har berørt dit forhold til dine forældre og har ført til et forfærdeligt ærgerligt tab af muligheden for egen bil og lejlighed. Jeg har også hørt om uheldet med din hamster, Lille-Pelle. Jeg håber du har fået sat reolen op igen. Og igen, jeg er forfærdelig ked af det på dine vegne.

Jeg tror dog, at tiden er inde for os til at se andre mennesker. Andre mennesker, ligesom i absolut ikke hinanden.

Det er ikke fordi jeg ikke elsker dig. Jeg kan godt lide dig. Forstå mig ret. Jeg har bedømt alle pigerne i klassen, og du bliver helt sikkert i min top 7. Måske endda top 4. Dit ansigt er måske ikke det kønneste, men du har en stor dejlig røv. Og en stor personlighed også. Og så er du klog. Jeg ved godt at du er nede lige nu over din hjemmekundskab, men jeg er sikker på, at du klarer det bedre næste år. Pointen er, du ikke vil blive ved med at skulle arbejde på McDonalds efter skoletid.

Jeg har måtte erkende, at vi er vokset fra hinanden. Eller mere præcist er jeg vokset i retning af andre værdier. Værdier, som du desværre ikke har. Jeg har lagt mærke til at mange har pænere ben end dine. Og definitivt pænere ansigter. Igen, jeg kan virkelig godt lide dig, men jeg har fået bil nu og mener derfor jeg har en bedre stor chance hos hende den lækre fra parallelklassen. Du ved jo, jeg altid har haft et eller andet med ægte blondiner.

Jeg vil have dig til at forstå, at jeg har nydt vores tid sammen og ikke engang din søsters arbejde skammer jeg mig over. Jeg ved jo også af personlig erfaring at hun gør det ganske godt.

Jeg har også virkeligt sat pris på at være med til dine familiefester. Beklager, at jeg fik lidt for meget at drikke til sommerfesten i Marienlyst. Husk at sige til din far, at jeg stadig har planer om at refundere ham for de nødvendige reparationer af jeres swimmingpool. Og sig undskyld fra mig til din mor. Selvfølgelig findes der da grimmere kællinger end hende i badedragt.


Nå, men kort sagt, skal du lade mig være i fred fremover. Jeg ved, at det bliver svært.

Ikke din,

Brian Din tidligere kæreste

PS: Jeg uploader ikke videoen på YouTube. Det lover jeg! Den eneste jeg har vist den til er far. Han er i øvrigt enig med mig i, at du har en dejlig stor røv. Det kan ingen tage fra dig!


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.