FANDOM


(Adding categories)
 
(7 mellemliggende versioner af 2 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Tiger Woods er en golfspiller, som heller vil have køllen end kuglerne i hullet.
+
{{citat|I will make a hole in everyone|Tiger Woods|natten}}
[[Kategori:Navngivne Personer]]
+
[[Fil:tiger.jpg|thumb|300px|Bag enhver god golfspiller, står en trofast kone som venter på at få en ordentlig aftrædelsessum]]'''Tiger Woods''' er en [[golf]]spiller, som heller vil have køllen end kuglerne i hullet.
  +
  +
Egentlig er han jo meget fredelig, men når hans koner opdager at han har været dem utro, og de helt efter Berverly Hills-etiketten begynder at jagte Tiger gennem bakkerne med en golfkølle, laver han dumme ting som at sætte sig i en bil og bakke ind i genboens datter som ligger og sover middagssøvn i en barnevogn. Han er [[mao]]. en wimp - en kylling.
  +
  +
Ved vi her på den oplyste redaktion ved at Tiger Woods scorekort er ret imponerende. Adskillige birdies har han på samvittigheden. Mangt en fairway har han ramt. Det eneste vi med sikkerhed ved er at manden ikke var fuld da han satte sig i bilen.
  +
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><small>...fik vi nævnt at han scorer mange hole-in-ones?</small>
  +
[[Kategori:Sportsmennesker]]

Nuværende version fra dec 24. 2009, 09:56

"I will make a hole in everyone"

~ Tiger Woods om natten
Tiger

Bag enhver god golfspiller, står en trofast kone som venter på at få en ordentlig aftrædelsessum

Tiger Woods er en golfspiller, som heller vil have køllen end kuglerne i hullet.

Egentlig er han jo meget fredelig, men når hans koner opdager at han har været dem utro, og de helt efter Berverly Hills-etiketten begynder at jagte Tiger gennem bakkerne med en golfkølle, laver han dumme ting som at sætte sig i en bil og bakke ind i genboens datter som ligger og sover middagssøvn i en barnevogn. Han er mao. en wimp - en kylling.

Ved vi her på den oplyste redaktion ved at Tiger Woods scorekort er ret imponerende. Adskillige birdies har han på samvittigheden. Mangt en fairway har han ramt. Det eneste vi med sikkerhed ved er at manden ikke var fuld da han satte sig i bilen....fik vi nævnt at han scorer mange hole-in-ones?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.