FANDOMDe Tibetanske Mars-kulter var en gruppe af kulter, der er forsvundet og startet op igen i de sidste seksten årtusinde. Det er i alt sket femogfyrre gange på den tid. De var en gruppe af yderst fredelige, passivt aggressive husmoder-militser, som flere gange i løbet af historien har forsøgt at overtage verden. Vi ved med sikkerhed at de har gode relationer til andre organisationer såsom Illuminati og Luftbæverrednings klubben som er fundet af microsoft, Samsung og den nazistiske subkultur i Rødekors.


Begyndelsen, dum dum duum! redigér

Man så først til kulten i år 2040 da Mågen Mogens "Mon Li Fau Kun" Jørgensen blev udnævnt som den næste Dalai Lama, eller dejlig Lama. Mågen brugte overlegen teknologi til at rejse tilbage i tiden for at kunne overtage verdensherredømmet med sin elite milits af husmødre. Han rejste tilbage for ikke at være under indflydelse af moderne mandchauvinistisk propaganda. Hans planer fejlede dog da det viste sig at måger er yderst uintelligente.


Krigen med de tusinde spiseskeers sexklub redigér

Lang tid efter "Mon Li Fau Kun"s død mener nogle theske eksperter at der har forgået et større og afgørende slag imellem kulten og forbundet af seksuel omgang med skeer (FASOMS). Senere er der også fundet arkæologiske beviser. Lederen af FASOMS udnyttede kultens overlegne teknologi til at vinde og FASOMS udvidede sit territorium markant derefter. Man har blandt andet fundet deres ikoniske krumsværd i tyrkiet hvor FASOMS udryddede de horder af aliens der ellers havde gjort menneskeheden til slaver.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.