FANDOM


Historie redigér

Thy var en engelsk koloni, som blev overtaget i 1823 af Det Gamle Egypten. Det Gamle Egypten var trætte af alle dem som levede i Thy, fordi de var så trælse. Egypten forærede derfor Thy til Danmark, som dengang var for lille til at være et land. Thy skrev historie den 19. november 1940, fordi Tyskland var ude i stand til at kunne besætte Thy. Grunden til at Tyskland ikke kunne besætte Thy, var fordi de tyske tropper ikke kunne komme forbi Mors. En gammel tysk soldat forklarer hvad der skete: "Vi havde hørt at det ville blive vanskeligt at overtage Mors, og vi havde hørt rygter om de døde går igen, men aldrig har jeg oplevet noget så frygteligt i hele mit liv.", forklarer Manuel Schwarzkopf. "Vi havde 3000 kampvogne klar til at indtage Mors, men så med ét, kom der et jordskælv, og op fra jorden kom mors-boerne, og tog fat i os, og hev os ned i jorden igen. Aldrig blev de fundet. Jeg var den sidste overlevende, og jeg kørte væk i den sidste kampvogn der var".


Den Demokratiske Republik Thy redigér

Året efter, i 1941, opnåede Thy politisk selvstændighed. Lige siden har de været bedøvende ligeglade med alle andre end dem selv, og denne navlebeskuende adfærd har i høj grad medvirket til, at der heller ikke er andre, der interesserer sig for dem. Derfor kan 99,9% af danskerne heller ikke udpege Thy på et kort. For yderligere at adskille sig fra det danske samfund, har man i Thy udviklet sit eget sprog, kaldet Thybomål. Det indeholder ca. 500 ord, faktisk er der altid tale om en Thybo når man bruger betegnelsen 'en mand af få ord'. For man taler ikke så meget, når det kommer til stykket. Langt de fleste samtaler kan fuldt ud gennemføres via en række gutterale gryntelyde, uforståeligt for udefrakommende. Thyboer kendes især på deres meget underspillede måde at være selvfede på, tæt beslægtet med de såkaldte 'Nordjyder'.


Geografi redigér

Der er ikke rigtig nogen, der ved hvor det ligger, og uanset hvor du kommer fra, tager det altid mindst tre dage at komme dertil. Man ved dog at hovedstaden er Thisted. Andre større byer er Hanstholm, som egentlig bare er et hul i jorden. Alle andre byer er falske. For at beskytte sig mod Morsingboernes dårlige indflydelse, har man lavet en bro med en klap, som slås op hver gang en Morsingbo nærmer sig. Det er meget smart.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.