FANDOM


Violinen

Instrumentet

Thompson (Thomas-gun eller KA-2965) er en kaliber 40 moderniseret slangebøsse fra 1856. Dens skaber, Thomas Tophat Thompson var en velhavende ung mand med en sjov hat. Han arbejdede gennem 64 år på at skabe sit mesterværk, Thompson-geværet.

"Sygt nok.."

~ Gud om Thompson-geværet


Anvendelse redigér

I starten var våbenet brugt primært i politi og militær, og det udemærkede sig ved, at hvem som helst kunne gemme sig, lad det være et budskabs eller en vasketøjs kurv, og derefter heroisk meje alle tilstedeværende ned på et kvart minuts tid. For politiet viste våbenet sig mest brugbart; hvis man for eksempel kom til at ramme en enkelt civil, hist og her[1], da ville der ingen øjenvidner være. Disse uheldige optrin er i dag almindeligt kendt som episoder af gammel gangster-kriminalitet. Det er faktisk derfor, at Tommy-gun'en altid bliver sammenbundet med en samling mentalt ustabile, cigar-rygende stoddere og pyntedukker i en eller anden bank, som altid skulle røves, selvom de i forvejen havde røven fuld af penge. Dem var der selvfølgelig også en del af, men det ukendte fakta er, at det var politiet, som stod for de fleste af disse u-intentionelle likvideringer[2].


I militæret blev våbenet også anvendt meget. Til stor glæde for alle, blev soldaterne myrdet hurtigere med Thompson-geværet, end det, de brugte før, så derfor var krigene en del kortere. Det resulterede også i, at artilleri og feltlæger blev afskaffet fuldstændigt, så det var yderligere tid og penge sparret.


Blandt almindelige mennesker, viser undersøgelser, at violinister har haft en speciel forkærlighed til våbnet igennem tidens løb. Fænomenet var så ubredt, at det i starten af 1900-tallet var en uskreven regel, at man skulle pakket en Tommy-gun ned i sin reserve kasse, hvis man havde én. Den blev dog sjældent brugt, så derfor blev våbenet efterhånden et status-symbol i blandt violinister, verden over. Det er grunden til at de engelske for for ”vold” og ”voldelig” er henholdsvis ”violence” og ”violent”.

Skudt i fodnoten/kilder redigér

  1. Ved et uheld, naturligvis
  2. http://spademanns.wikia.com/
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.