FANDOM


Thomas Treo

Thomas Treo har ingen højrearm. Men til gengæld har han en meget lang og kringlet venstrearm. Måske er det derfor han har set sig sur på alt og alle?

30px-Cquote1 svg Iført en blanding af et tomandstelt, en beduinrobe og et baseballoutfit strippede poptøsen fra Barbados uden at smide tøjet 30px-Cquote2 svg
Thomas Treo om hvorfor han kun gav Rihannas koncert på Roskilde 2 ud af 6 stjerner


Thomas Treo (født i de gode gamle dage) er en dansk musikanmelder som har sin daglige gang ved Ekstrabladets afkroge. Enkelte læsere finder ikke hans musikanmeldelser værdige til genoptryk på toiletpapir helt legitime, da de ofte bliver skrevet alt afhængigt af hans humør eller simpelthen bliver nedskrevet selvom han ikke selv deltager til koncerten. Dette giver visse spændinger, som tit og ofte også kan måles på hans ikke særlig store fanside på Facebook eller i kommentarfelterne på Nationen!

Heller ikke diverse musikere, føler at Thomas Treo er helt fair i sine anmeldelser af deres musik. Ni ud af 10 anmeldelser er således ofte negative, hvilket på en eller anden måde påvirker musikernes humør i eksempelvis Go' Aften Danmark eller Gaffa. Det er med andre ord lykkedes for Thomas Treo, at vende musikernes ellers normale: "vi-spiller-vores-egen-musik-og-fuck-hvad-alle-andre-mener"-stil til en "vi-spiller-vores-egen-musik-men-fuck-dig-Thomas-Treo"-stil. En stil, som tit og ofte kommer til udtryk på Twitter og i stigende grad sågar også i sangtekster. En tendens som Thomas Treo - ikke overraskende - kritiserer.

Anmelderstilredigér

Thomas Treo, som jo efterhånden er ved at komme en del op i årene, vælger med sine snæversynede holdninger at ytre sig om verdensanerkendt musik. Utroligt, at den her lille mand tror, at hans mening betyder noget som helst i det store verdensbillede. Han er jo bare en jaloux musikanmelder som i sit stille sind ærgrer sig over, aldrig selv at kunne være blevet anerkendt på noget som helst. Men noget kan Thomas da finde ud af, nemlig at rakke ned på alt og alle med en popularitetsprocent højere end hans egen - hvilket vil sige stort set alle.

Musikere som har droppet deres musikkarriere, efter Thomas Treo kritikredigér

Sanne2

"Hold nu bøtte, Thomas, du har jo ikke en SKID forstand på rigtig musik!"

Musikere som Thomas Treo kan lideredigér

(Vi ved hvad du tænker, og vi er helt enige... Det er sgu ikke en særlig lang liste for en musikanmelders vedkommende)
Joan Baez

Google2
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Thomas Treo.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.