Bent og Thomas1.jpg
Bent har fået øje på en højtflyvende bold
Et højtråbende citat fra Thomas Kristensen og Bent Nyegaard:
30px-Cquote1 svg.png Han (russisk forsvarsspiller, red) havde simpelthen så travlt med at tage livet af Bo Spellerberg, at han glemte alt om Kasper Søndergaard.. 30px-Cquote2 svg.pngThomas Kristensen er det højtråbende sidekick til Bent Nyegaard. De to optræder typisk i flok, og her er de i stand til at skamride enhver begivenhed i tv med deres floskler. Heldigvis er det kun håndbold sammen, så der går intet tabt ved deres skrigeri.

30px-Cquote1 svg.png Svindel!!! 30px-Cquote2 svg.png
Thomas Kristensen om ord han fortryder snart.
30px-Cquote1 svg.png Svindel!!! 30px-Cquote2 svg.png
Thomas Kristensen om denne artikel.
30px-Cquote1 svg.png Svindel!!! 30px-Cquote2 svg.png
Thomas Kristensen om rygterne om at Bent Nyegaards overskæg er et implantat.


De tidlige år

ThomasK-hjem.jpeg
Her er Thomas fra.
LØØØØØØØØB! RÅÅÅÅÅÅÅB! KOM, KOM, KOM, JAAAAAAAAH! THOOOOMAS!!! STRAFFE!!!
Thomas er fra Esbjerg. Belært af erfaringerne i sin opvækst på kajen i fiskerihavnen, lærte Thomas sig selv alt om net, og besluttede hurtigt at det skulle være hans levevej.

Thomas startede til Fodbold hos de lokale tosser i EfB, hvor man før og efter træningen bliver rituelt gennemtævet med fladfisk. Det lærte ham noget om retfærdighed og fortjent straf.
Problemet med den slags lærdom er, at ingen af de uskrevne regler som Thomas blev opdraget i, der direkte kunne relateres til virkelighedens verden. Omvendt så var det virkelig heldigt senere i Thomas' liv, da ingen alligevel hverken interesserer sig for- eller kender reglerne i håndbold, hvor Thomas senere skulle finde så megen morskab og ophidselse.

Lidt senere

Efter en beklagelig episode til en træning[1], måtte Thomas flygte immigrere til Odense. Her var han i en årrække vært på lokalradioen, hvor han kommenterede Petanque. Hans naturlige, men dog noget overdrevne, engagement bragte et par fyringer eller ti med sig, og til sidst havnede Thomas på Danmarks Radio, hvor han kommenterede blandt andet:

Ja - faktisk kan vi ikke rigtig huske ham derfra, men mon ikke det var håndbold... Eller måske Petanque... Eller cykling!

Tiden hos TV-2

I 1999 landede Thomas sikkert hos TV-2, og efter kun 5 års ventetid, kunne han endelig kommentere Tour de France. Egentlig var hans optræden en del af et eksperiment, hvor man tager en fyr med Tourettes syndrom og sætter sammen med Jørgen Leth, og så ser man hvor det havner[2].

Efter et ophold på 3 uger x 5 år i Frankrig, begyndte Thomas at skrige! Ikke alene skreg han, hans vokabularium[3] var efter en årrække i de mest gudsforladte egne i Frankrig, i tæt samvær med Jørgen blevet udvidet til en uendelig syndflod af floskler, og hans mange oplevelser med franskmænd havde vitterligt fået hans temperament til at koge over, i en grad der gjorde at Thomas måtte skrige sig vej gennem resten af sit floskel-fyldt liv.

Dermed var han selvkvalificeret til at overgå til håndbold, hvor han i fremtiden dannede makkerpar med den flinke Bent fra Fyn. Siden er verden aldrig blevet den samme, men det er sådan set også godt det samme - for så har vi mere at skrive om!


Notes

  1. Der involverede en ål, to klemmer, en dåse vaseline og en billardkø. Mere siger vi ikke!
  2. Det kunne ikke blive værre end med Jørgen Mader, der efterhånden var gledet af på den.
  3. Ordforråd! Ignorant!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.