FANDOM


m (Tilføjer kategori Kategori:Fodboldspillere (vha. HotCat))
m (Renset for den døde ende + tilføjet redigermig)
Linje 1: Linje 1:
Thomas Gravesen er blevet født af Mosawer Rahimzai, og har lige siden sin fødsel, kun tænkt på en ting. Incest. Men da det blev opdaget og Mosawer blev indespærret på ulkebølskole, begyndte han at spille fodbold. Her så han Mosawer store behårede "beeep", og sparkede endnu hårdere til den runde bold :D Og så pillede han sig på sin store og lange......................................................................................................................................................................................næse.
+
{{Redigermig}}
  +
  +
'''Thomas Gravesen''' blev født af Mosawer Rahimzai, og har lige siden sin fødsel, kun tænkt på en tin:. [[Incest]]. Men da det blev opdaget og Mosawer blev indespærret på ulkebølskole, begyndte han at spille [[fodbold]]. Med mindre succes. Her så han Mosawer store behårede brystkasse, og sparkede endnu hårdere til den runde bold. Og så pillede han sig på sin store og lange... næse.
   
 
[[Kategori:Fodboldspillere]]
 
[[Kategori:Fodboldspillere]]

Versionen fra dec 31. 2011, 09:00


Thomas Gravesen blev født af Mosawer Rahimzai, og har lige siden sin fødsel, kun tænkt på en tin:. Incest. Men da det blev opdaget og Mosawer blev indespærret på ulkebølskole, begyndte han at spille fodbold. Med mindre succes. Her så han Mosawer store behårede brystkasse, og sparkede endnu hårdere til den runde bold. Og så pillede han sig på sin store og lange... næse.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.