Spademanns Leksikon
Ungmoder.jpg

Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene Vissenpind-Nielsen kendt fra tv-udsendelsen De Unge Mødre er kommet i lykkelige omstændigheder.

"Ja, jeg skal have en lille ny baby med min ekskæreste, Gunnar-Emil fra Svaneparkens lukkede afdeling", smiler Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene. Hun er allerede ved at gøre klar til at den næste kæreste flytter ind, så hun ikke skal stå helt alene med opgaven som mor, selv om mormor naturligvis tager sin del af jobbet med bleskiftning, nattevågeri, dagpleje, optørring af bræk fra den lille, tøjvask, madlavning, ture til legepladsen, betaling af mad og regninger samt 8 timers rengøring hver aften og bijob som prügelknaben, når hendes kære datter trænger til at kritisere sin mors manglende betaling af et par nye sko til lille Emilie-Sardinia-Violetta, der pludselig kun vil gå i lyseblåt.

Penge[]

Selv kan Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene ikke påtage sig et arbejde, da hun er ramt af en sygdom der tynger hende ned i sofaen. Sygdommen er åbenbart meget sjælden, men et hold psykologer arbejder kraftigt på at udarbejde en diagnose med et fancy latinsk navn, så Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene kan få sin velfortjente svagelighedspension.

Økonomisk opbakning fra Gunnar Emil forventer Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene da heller ikke, da Gunnar Emil spiser sine pengesedler med mælk og sukker hver den første. Men heldigvis kan kommunen da betale børnepenge som sædvanlig. Til gengæld er forhåbningerne til den nye kæreste tårnhøje:

40pxKlumme.png
Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene
Rigtige navn: Amalie. Ændret efter besøg hos numerolog i 2014 for at forbedre hendes odds i lotto.

"Det bedste ved min nye kæreste er, at han går ind for disciplin" udtaler Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene, "det bliver dejligt for mine 4 børn at få kærligheden at føle, når en ny fremmed flytter ind og begynder at bestemme hvordan de skal holde på gaflen og om de må omgås andre børn og hvilken seng de skal sove i og om de trænger til nogle bank". Adspurgt til, hvem Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalenes nye kæreste er, lyser hun op i et gådefuldt smil.

40pxKlumme.png
Alder
Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene er født den 11. september 2005, hvilket egentlig diskvalificerer hende til tv-serien De Unge Mødre, den gamle sæk.
40pxKlumme.png
De mange kærester
Normalt vælger Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene viljesvage unge mænd, som hun kan koste rundt med som det passer hende. Dermed kan kæresten udføre de pligter, som hendes sygdom afholder hende selv fra at gøre. Det er derfor noget af en overraskelse, at Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene denne gang er faldet for en sociopat, der står anklaget for børnemisbrug. Vil det mon lykkes Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene at holde stodderen nede som sædvanligt eller ender det med en tur til Arbejdernes Ligkiste Magasin? Det er smaskhamrende dejligt fjernsyn og vi glæder os til at følge udviklingen i de næste 20-30 afsnit.

"I kender ham vist godt fra ekstrabladet.dk", stråler Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene, "han har været med på adskillige overvågningsvideoer". Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene vil ikke røbe navnet på sin nye kæreste, da "han er beskyttet af navneforbud, indtil retssagen er overstået", men det skal nok blive spændende alt sammen. "Ja, vi forventer ikke at anklageren kan løfte bevisbyrden, så det ender nok med nogle millioner i erstatning. Så bliver der råd til en rød Ferrari og 10.000 lottokuponer inden vi er tilbage på bistandshjælp" siger Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene med sit charmerende smil, der afslører en række flotte plomber og et stykke blankt metal, der åbenbart er boret igennem tungen, en såkaldt piercing, så hun lettere kan stimulere det mandlige kønsorgan med munden. Dette har dog den bieffekt, at man ikke kan blive gravid af det, så det er ikke noget Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene dyrker ret tit[1].

Fremtiden[]

Eneste skår i Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalenes glæde er regeringens planer om at begrænse den samlede mængde af børnepenge, som forældre kan modtage. "Det er godt nok stridt! Så er der jo ingen mening i at få børn med alle mulige bekendtskaber! Skal jeg så til at bruge p-piller eller hvad? Har folk slet ingen ide om, hvor ensom man føler sig som enlig mor og hvor fattig man er, når ens mor og kommunen fx ikke vil betale en ny Iphone, så man må gå rundt med sidste års model indtil man får børnepenge? Og så skal jeg måske også have et arbejde eller hvad?"

Regeringens erklærede mål med reduktionen i børnepengeudbetalingerne er at sikre, at der fødes færre børn med kromosomfejl og nedsatte åndsevner forårsaget af spekulation fra sociale slagtilfælde, der ikke lige orker at købe en pakke kondomer eller mangler nogle børnepenge at leve af. Dette vil på sigt medføre en nedgang i antallet af tvangsfjernelser og socialpædagogisk mandsopdækning, så vi kan få nogle flere skattelettelser til de hårdt plagede husejere og de resterende 5 pct. af befolkningen, der stadig har en erhvervsmæssig indtægt og gerne vil beholde lidt af den selv.

Det overvejes også - i kulisserne - at afskaffe det forhøjede børnebidrag til enlige mødre, da ægteskabet som institution alligevel ligger i ruiner og børn frembragt ved inseminering i princippet har staten som far. Det sparede merbidrag skal bruges til at finansiere kvinder i burkaer, der ikke må gå på arbejde for deres mænd, der åbenbart heller ikke selv må gå på arbejde for deres mufti, der tilfældigvis heller ikke har arbejde[2]. Da kontrollen med, om folk reelt er enlige eller ej dermed også bortfalder, vil det frigøre en 3-400 kommunalt ansatte og privatdetektiver, der i stedet kan slå græs ved afkørslen til motorvejen og bemande turistinformationen i Grenå.

Thereze-Sopfie-Amalie-Magdalene vælger dog at se lyst på fremtiden: "Min mor kan holde mange år endnu og selv om hun siger at jeg har ruineret hende og børnebørnene tager al hendes tid og hun kun gør det, fordi hun ikke synes jeg selv vil tage ansvar, så er det nok ikke noget hun mener seriøst. Hvilken mor vil ikke gøre alt for sin datter? Jeg mener, jeg vil da få min mor til at gøre alt for min datter!"

Var det en dør der smækkede? Mor? Mor?

Moooooar?

Mooooooar?

Og hvad har vi her?[]

  1. Man skal jo heller ikke have for mange kalorier, vel.
  2. Hvis man da ikke regner hans uegennyttige indsats for at opildne til had mod hele menneskeheden og glo på internetporno for et job.