FANDOM


Theworldplakat

Selv på plakaten skinner nutidens krævementalitet igennem

Msomkvinde

M var ikke helt tryg ved den nye måde at spille rollen på. Men penge er penge...

Theworldvm

Hurtigt! Lad os flygte ind i spiritussens verden, doktor Jul!

Worldlilleen

Kærligt, men bestemt, forsøgte Sophie Marceau at afvænne Pirs

The world is not enough er fra 1999 og et eklatant udtryk for den krævementalitet, der breder sig sammen med velstanden i den vestlige verden:

"Ja, det er da en meeeget pæn solnedgang, den skulle bare have været lidt til venstre!"

~ Mads Krævesen om selvfedhed


Efter en kort minnesotakur takker Pirs ja til rollen, men betinger sig, at der kun er vand i hans vodka-martinier. Selv om det vil hale meget af troværdigheden ud af rollen, siger producenterne okæh.

Handlingenredigér

"D'er ingen Bond, der binder mig"

~ Elektra

Nå, men det er altså en jamesbondfilm om en skurrk, der er blevet skudt i krydderen og ikke længere kan føle smerte. Og en arving til et olieimperium, som bare ikke kender ordet "tak". Og en doktordame, som er en kvinde, men alligevel er en doktor. Til fornavn hedder hun Jul, så vidt vi kan forstå af underteksterne, (Navidad, hvis man er kommet til at vælge de spanske undertekster).

Og der bliver stået på ski, og en helikopter ødelægger en ellers fin kaviarfabrik og de skyder hinanden i krydderen, så det synger og M - der jo nu er en kvindelig dame, bliver kidnappet, men reddet af et vækkeur. Men det bedste er jo nok, at Pirs sprøjter vand på nogen parkeringsvagter i filmens start. Haha-håår! Så kan de lære det!

Vi skal ikke røbe filmens plot her, men bare sige, at hende dersens oliearvingsdamen, som jo er en kvinde, står bag det hele, så Pirs må skyde hende lige i krydderen.

Musikkenredigér

Da filmen delvist var sponsoreret af Dansk Skraldemanderiforbund, var musikken det rene affald. Det hed gruppen så osse. Titelnummeret blev et stort hit i supermarkederne og var en medvirkende årsag til den øgede indkøbslyst i Bilka:

"Giv mig en fladskærm! Den musik altså! jeg kan bare ikke kom ud hurtigt nok! Giv mig hele verden, men lad mig komme uuuuuud!"

~ Gyda Larsen om muzakken


Gimmicksredigér

  • En skurrrk, der bare er skudt i roen
  • Q takker af igennem gulvet
  • Et noget uhandy garotteringsapparat
  • En ubåd, der kun kender een vej, og det er ned.

Triviaredigér

  • Tre dage inde i indspilningerne smed Pirs minnesotakuren ud af vinduet og forlangte, at hans vodka-martinier skulle bestå af Strohrom
  • Filmen var forbudt for børn over 12 år
  • Den luftballon, der sprænger i luften i starten af filmen, gik ikke til spilde. Resterne blev opkøbt af kondomfabrikken i Nærum.
  • "Om vi så får hele verden, er det stadig ikke nok" viser sig at være Bond-familiens motto. Andre fremtrædende medlemmer af Bond-klanen, end lige netop Sjån, er: Simon le Bon, DuranDuran-medlem. Bono fra U2, Jon Bond Jovi og Jan Bond Nielsen, kendt dansk entreprenør.
  • Cecilie kunne ikke komme, så hun sendte i stedet sin bror Ulrich Thomsen.
Mums Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.