FANDOM


TVR

The Vodskovian Republic er en lille men magtfuld stat i det nordlige Danmark som blev grundlagt Torsdag Den 16 Juli 1992. Kejsern af denne Stat er Cliff, Efternavnet er ukendt da det Vodskovianske tys tys politi holder det gemt fra omverdnen. Steffen overtog magten fra Starlinn der var en yderst grusom leder. Eksporten i The Vodskovian Republic er de sorte Genbrugs pletter på alle dåser og flasker, P.g.a dette er denne stat en af de rigeste i Europa.

Loading map...


Opbygning redigér

The Vodskovian Republic er bygget op om at alle må sige og mene alt (skal dog siges at man ved dårlig tale om kejsern eller andet kan blive smidt i tortur kamret) Alle borgere i TVR har stemmeret men betyder ikke så meget som Kejserns egen stemme."Denne regering er der en fremtid i"

~ Niklas Ostheimer om regerings syn på ostehapser


Indbyggere redigér

Selvom Denne stat er meget lille har den mange milioner af indbyggere, herunder også mange militære og andre hemmelige agent organisationer, man kan kende dem på den lille hat som i nogle lande kaldes en Holmut. The Vodskovian United Army er den bedst udrustet Hær med et snit på 2,742 tanks pr. indbygger. og andre ukendte våben som man ikke har haft penge til at fremstille i Europa eller Amerika endnu.Join The Army Here

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.