FANDOM


Templar

Her ses Tempelherrernes våbenskjold, The Priory of Simon's er nemlig hemmeligt. (Men forestiller et hagekors stukket gennem hovedet på en særligt kvindefjendsk ged.)


"Hvorfor forsøge at stjæle noget vi allerede ejer?!"

~ Talsmand fra The Priory of Simon om at overtage verdensherredømmet


"En KVINDE til at styre Europa - tror du vi er sindssyge?!?"

~ Talsmand fra The Priory of Simon om at Jesus' kone skal bestemme


"Mandschauvenistiske svin!!!"

~ Anne-Grethe Bjarup Riis om ovenstående


The Priory of Simon (fransk: Priurinde de Simone) er en international konspirationsklub, vis' eneste erklærede formål er at overtage verdensherredømmet ved at vælte den danske folkekirke. Helt fysisk, og alt peger i retning af en voldsom succes.


Historieredigér

The Priory of Simon opstod i 1098 i forbindelse med de første offentlige planer for et væbnet korstog mod Det Hellige Land, og er som sådan ét år ældre end 'The Priory of Sion' der er en anelse mere kendt, men modsat sin kendte "konkurrent" er The Priory of Simon virkelig, og ikke fostret inde i hovedet på en selvoptaget franskmand engang i 1950'erne. Der hersker faktisk en del uenighed blandt eksperterne om "konkurrenten" The Priory of Sion: konspirationsteoretikerne mener at denne gruppe findes i bedste velgående, medens alle historikere, journalister, regeringer og hundeluftere i hele verden véd, at det er et cover up udført af the Priory of Simon for at dække over sig selv.

Efter oprettelsen i 1098, skyndte The Priory of Simon sig at indsætte en marionet-pave, hvilket dog blev opdaget små 10 år senere da folk begyndte at undre sig over snorerne som sad fast i pavens tøj. Siden Kongeriget Jerusalems fald i 1187, har The Priory of Simon utrætteligt arbejdet på at nedkæmpe den mægtigste religiøse gruppering der nogensinde har eksisteret: Den Danske Folkekirke.

Indtil videre lader planen til at lykkes, for Stormester Manu Sareen regnes for så stor en reformator af Folkekirken, at mange forventer at den går i opløsning om få år.


Medlemmerredigér

The Priory of Simon, der er opkaldt efter grundlæggeren Simon Wiesenthal den I. (født Jensen), hævder selv, at alle medlemmer nedstammer i lige linje fra den bibelske Maria Magdalene, som blev gift med Judas og fik en arvtager til alle ting. Modsat skrøner (som The Priory of Simon selv har fabrikeret) består arvtagerne ikke af en 'Gral-familie' med ganske få medlemmer, men nærmere 78% af USA's befolkning - selvom dette kun er antallet, i realiteten er kun stenrige franskmænd medlemmer.

Stormestreredigér

The Priory of Simon har nægtet at offentliggøre hele listen, som kun få kender:

 • 1098-1102: Simon Wiesenthal (tilfældigvis Tempelridder samtidig)
 • 1102-1131: Maria Magdalene XXIII (En mand, selvom navnet driller)
 • 1131-1783: ...
 • 1783-1800: Sigurd Connorsson (Uægte, norsk søn af ham fra Assassins Creed III)
 • 1800-1801: Beethoven, Kejseren af Østrig, Paven samt 68 andre (Blodigt år)
 • 1801-1900: ...
 • 1900-1905: Toldkrontrollør Knagsted (Skrev tre bøger om sig selv, udsendt i navnet 'Gustav Wied')
 • 1905-1967: Adolf Elizabeth Hitler (jep, ham fra DR2)
 • 1967-1982: Pierre Plantard (manden bag The Da Vinci Code-cover up'et)
 • 1982-1991: Vladimir Putin (Ikke ham russeren - navnet er tilfældigt)
 • 1991-2008: ...
 • 2008-20??: Manu Sareen (Regnes som en afgud pga. sin kamp mod Kirken)

Fremtidsudsigterredigér

Det ser faktisk ud til at de vinder, og en talsmand siger, at: 'Alle I andre slaver kan fucking INTET gøre... Måske bortset fra det dér "Creed" som laver spil om sig selv - de har fandeme battlet os i århundreder!'

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.