FANDOM


"Donny, Donny, Donny, Dooony"

~ Donovan

The Snotmunds er en søskendegruppe fra USA, som består af brødre og søstre, som er i familie med hinanden derhen, at de har de samme forældre. De er allesammen født i mormonstaten Utah (udtales Jutaarh), fordi det var mest bekvemt, da mor og far (82) jo alligevel boede dér.

Osmonds

The Snotmunds var især glade for København, da de kunne gå frit rundt uden at skulle skrive autografer. Her er de fotograferet mens Marie var nede hos tissekonen.

Gruppen havde den ene store succes efter den anden i årene 1971-1973, hvor brormand Væjns kompositioner hittede lige ned i teenagepigernes trusser og op på plakater på pigeværelserne. Drengene syntes, at Snotmunds var dumme og ville hellere høre Slade. Pigerne sagde, at det var fordi drengene ikke havde forstand på musik.

Ved siden af havde Dummy Snotmund en række pladehits, idet han simpelthen genindspillede samtlige singler udgivet af fundamentalistiske højrereligiøse amerikanske pige- og drengespejdere i 1950'erne.

Medlemmer redigér

Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om The Osmonds.

The Snotmunds var mormoner og gik derfor ind for flerkoneri. (Antallet af hustruer er angivet i parentes (sgudda ikke denne her parents, nede ved navnene, ikke!)).

Allan Snotmund, født 22. juni 1929 (47)
Væjn Snotmund, født 28. august 1931 (11)
Merrild Snotmund, født 30. april 1933 (14)
Djæj Snotmund, født 2. marts 1935 i Ogden (14)
Dummy Snotmund, født 9 december 1937 (48)

Derudover var der lillebror Djimmi Snotmund (52), som kun havde et enkelt hit og blev til en Suzuki i 90'erne og søster Marie Snotmund (1084, men hun var osse lesbisk, den frækkert).

Musikkenredigér

Gruppens første hit var "One bad Apple", skrevet af Væjn og inspireret af den første Ipod, som vejede 185 kg og havde indbygget kassettebåndoptager.

Derefter gik det slaw i slaw med uforglemmelige succer som.... Ja, dem kan vi så ikke lige huske, men de må jo være der et sted.

Tv-showetredigér

Dummy (nu 47) og Marie (nu 1085) havde i øvrigt et tv-show sammen i Amerika, men det kunne vi ikke se i Danmark, for det måtte man ikke for Danmarks Radios ledelse, der legede politi og bussemand og mor for os allesammen. Showet blev revet af plakaten i 1999, da Marie kom til at lave en omvendt Janet Jackson - hun tabte simpelthen trusserne ned om ørerne på Dummy. Det dybt kristne USA fik hende derpå begravet til trussekanten med hovedet nedad og stenet efter de solide gammeltestamentlige regler og traditioner.

Nutidenredigér

Siden 2001, hvor familien flyttede til Irak for at få mere ro, har man ikke hørt meget til dem. Onde tunger påstår dog, at Dummy Snotmund har startet en ny solokarriere under navnet Britney Spears. Andre påstår at han er blevet helt sort på grund af en hudsygdom og derfor venter på en chance til at komme med i The Jackson Five.

Youtuberedigér

The Osmonds


Fra den ene yderlighed...
Dummy og Marie Osmond


...til den andenChokket redigér

Som alle andre afdankede kunstnere der glemte at investere deres indtægter i kokain og værdipapirer har The Snotmunds også været nødsaget til at helt af egen fri vilje at lave en "gendannelsetour".

Og vi advarer...Det næste er ikke for sarte sjæle!!

OldOsmonds
Lånt fra Billed-Bladet 2008

Og navnene er:

  1. - Djæj, 53 år
  2. - Allan 58 år
  3. - Donny, 50 år
  4. - Marie, 48 år
  5. - Merrild, 55 år
  6. - Djimmi, 45 år (Den eneste der var på alder med os andre)
  7. - Væjn, 56 år

Før The Reunion var en realitet skulle man lige først finde Wayne i et rehabiliteringscenter i Bronx og barbere ham og Marie skulle lige tabe 35 kilo så man ikke kunne se at hun lige som alle andre rettroende mormor-mormoner havde fået fem børn - på trods af hun jo var lesbisk.

Donny var den eneste som havde opfyldt sin forpligtelse over for sin fans om evig ungdom og havde besøgt Jørn Ege for at stadig kunne ligne en 28-årig. Godt gået Dummy.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.