FANDOM


The Finnish Verson Of The Hardcore Hannah Montana, er et finsk band. Bandet består en Uniklubi-Freak (Svônd Kaan Ikkililakriis), en The 69 Eyes-Freak (Jukku Tiisserii Haandvasken) og en HIM-Freak (Gert Jensen). Genren de spiller er skraldefinsk. Denne genre spilles kun af dette band. Bandet blev dannet i 2006. Deres første album "Not Wannabes Of Tokio Hotel" som udkom i starten af 2007, solgte stort over hele verden. Men der var også meget kritik omkring albummet, da det omhandlede hvordan de ville tilintetgøre forsangeren i Tokio Hotel "Bill Kaulitz" ved at kvæle ham i en pose salmiakki. I februar 2008 udkom deres andet album "Sick Monster Head's" Der forventes at komme et nyt album i starten af 2009.


Bandhistorie redigér

Skraldefinsk redigér

I 2006 blev The Finnish Version Of The Hardcore Hannah Montana, enige om at, metal ikke var godt nok. End ikke heavy metal var godt nok, nææh, der måtte stærkere ting til. De arbejdede på en løsning, og fandt til sidst et rivejern i Svônds farmors hus. De tilsluttede den til forstærkeren og fik til sidst en ret så rå lyd ud af det.

Hvorfor Hannah Montana? redigér

The Finnish Version Of The Hardcore Hannah Montana, har bestemt intet med Hannah Montana’s musik at gøre, da bandet mener at hendes musik er til grin, og at hun mangler talent. Bandet har derfor sammensat sig således at de er hardcore nok til at have deres egen stil, og derfor også skriver deres egne sange, og overgå Hannah Montana.

Hvorfor kan man ikke finde deres musik på nettet? redigér

The Finnish Version Of The Hardcore Hannah Montana's Musik er endnu ikke lagt ud på nettet, så man kan ikke høre deres musik, medmindre man køber deres albums, som kan købes i Finland, og rundt om i verden. Men ved ikke hvornår de vil komme til Danmark, men meget tyder på at de snart kommer.

Historier og rygter redigér

Nogen mennesker mener at The Finnish Version Of The Hardcore Hannah Montana ikke bare kan lave en ny musikgenre, så derfor mener at deres genre er en form for Lovely Death Metal Pop Det har bandet ikke noget imod, men de vil hellere huskes som, at de spillede skraldefinsk.

Der har i et stykke tid kørt et rygte om, at bandet har været anholdt, fordi de havde overfaldt en pige på åben gade. "Du skulle have set hvor meget make up hun havde i fjæset! Du ville have gjort det samme" udtalte trommerslager Jukku til sagen.

Nogen folk tror at bandet valgte deres navn, fordi de troede Montana lå i Finland, og alle i bandet hed Hannah. Det var en ret usandsynlig teori, men folk troede på det.

Bandet har ikke spillet live koncerter. De bruger deres tid i Jukkus kælder hvor de øver. De bruger også kælderen som lydstudie, hvor de indspiller deres albums. Jukku, Gert og Svônd har blandt andet solgt saftevand og gået med aviser for at få råd til mikrofoner, højtalere og instrumenter. På trods af, at de kun var tre, tog det ikke ret lang tid før de fik råd til det.

Bandet regner med at de kan flytte ud af Jukkus kælder, og ind i nogle større lokaler, og starte et officielt pladeselskab til dem selv. De tror ikke de vil arbejde for nogen andre, de vil kun producere deres eget musik. De regner ikke med der går ret lang tid før de begynder at spille live til festivaller, privat koncerter, og andre angemanner.

Albums redigér

  • Not Wannabes Of Tokio Hotel, 6. april 2007
  • Cookie Blood (Single), 21. september 2007
  • Sick Monster Heads, 25. febuar 2008
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.