FANDOM


Fortress

Her ses hele familien, som lige har fået tid til at besøge skolefotografen

Team Fortress er et spil som minder om Sænke Slagskibe, fordi man ved ikke hvor fjenden er, og han ikke ved hvor du er, fordi hver spiller er usynlig.
Ja, faktisk er alle baner en stor hvid kasse hvor ingen ved hvor deres egen spiller er henne.

Bane-begrænsning redigér

Man kan vælge mellen en bane, og en bane der kan være to spillere på. Ellers går spillets server ned.
Man kan være 180 forskellige figurer, der hver kan de samme ting med forskellige fingre, den eneste forskel er at hver figur har forskellige sko på.

Team Fortress 2's plot handler udelukkende om at få så mange hatte som overhovedet muligt. Dette skyldes at Lord Voldemort gjorde Team Fortress 2 gratis. Derfor strømmede alle de 8-årige til og spillede spillet.
De 8-årige klagede til Valve, over at de ikke kunne få særlig mange våben, siden de ikke måtte købe dem for deres forældre. Valve satte så "Random Drop" systemet igang, så alle spillere en gang imellem for et tilfældigt våben.

Våbnene var derfor sænket i værdi, nu da alle har dem. Derfor blev hattene populære, så nørderne kunne bruge tusindvis af kroner på tilfældige hatte og bytte med dem på trade servers, som var det Yu-Gi-Oh kort.

Team Fortress 2's Classesredigér

  • Scout aka. Usaine Bolt: En bøsse der løber hurtigt rundt og dobbelt-hopper. Denne mærkværdige skabning kaster også med sæd, eller det han kalder "Syg Mælk"
  • Soldier aka. B.S. Christiansen: En soldat med en stor raket-affyrer. Han kan skyde ned på sine fødder så han på mystisk vis flyver af helvedes til. Han er mistænkt for mordet på Bamse og kylling pga. en konflikt over en indbagt shawarma-pizza.
  • Pyro aka. Din mor: En mystisk ukendt mand i rød/blå Jumpsuit med en stor flammekaster. Han kan godt lide at sætte ild til dem han ikke kan lide, og derefter slå dem ihjel med en stor postkasse.
  • Demoman aka. Snoop Dogg: En neger med en skotsk accent, som kaster granater og bomber. Han har en klap for øjet, siden han har været med i et søslag imod LetlandØstersøen. Han er også kendt for at drikke meget brændevin. Derfor bliver han ofte stiv, og bliver ved med at glemme hvilket hold han er på.
  • Heavy aka. Amin Jensen: En gigantisk russer der løber rundt med hans automatriffel. Han kan ofte lide at spise sandwiches, men deler aldrig. Derfor blev han udvist fra Magasin, og må ikke komme der før 2017.
  • Engineer aka. Byggemand Bob: Han bygger altid store Sentry Guns, som tit bliver nakket af Soldiers, og Demomen. Han er også mistænkt for at være den class der Mic-rager mest, fordi en eller anden spion "Sapper" hans sentry.
  • Medic aka. Doctor House: En tysk nazi doktor. Der er rygter om at han har solgt sin sjæl til Hitler. Han bruger tit sin UberCharge til at gøre en Heavy udødelig i et par sekunder, undtagen hvis han bruger den satans Quick-Fix...
  • Sniper aka. Camperen: Ham den ubrugelige i baggrunden, som kun når at få skaffet sig et par ubrugelige kills. Han kaster med pis, som tit gør de andre spillere meget sure.
  • Spy aka. Invisible Man: Han gør sig usynlig og stikker dig i ryggen! Han har lært meget om overlevelse i Frankrig, og ved hvordan man stikker modstandere i ryggen, så han undgår at blive sendt hjem den uge.

I den seneste Team Fortress 2 opdatering, er Steam Workshoppen åbnet. Man kan sende billeder og modeller ind af sine egne custom hatte eller våben ind til Valve, så de kan vælge de bedste og tilføje dem til spillet. Gruppen Anonymous (Hacker-gruppe) hackede Workshoppen, så alle billeder og tilføjelser ville være et billede af en and, der sidder i en spand Lort

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.