Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

"Nå, nu er vinden sgu i syd igen!"

~ Mads Skjern om Tarmluft


Ahhh, det er godt at få luft.

Tarmluft er en fascinerende substans produceret siden tidernes morgen af fattige negerbørn fra Nigeria, som ofte bliver opkøbt af den russiske mafia brugt som det stærke euforiserende stof det nu er. Efter en lang dags arbejde på en af de udbredte torskerognsfabrikker i Rusland, nyder den russiske arbejderklasse ofte et duns komprimeret udslip af ægte negergasser, der medvirker til et rush af overstimuleret glæde.


Tarmluftens udbredelse[]

Stoffet er blevet så udbredt at det er til stor bekymring for den russiske økonomi-minister, da han mener at den russiske race ville uddø, hvis folk ikke laver andet ind at sniffe til måsudslip dagen lang:

"...Hvis den russiske befolkning bliver ved på denne måde, ender vi alle som homoseksuelle, da lugten af røv vil tiltale os!"

udmeldte han ved en pressekonference høj på tarmluft.
Russiske videnskabsmænd er forbavset over statistikkerne. De troede ikke det var muligt for mennesket at have så meget rådden substans indenbors uden at revne! Derfor vil de i den nærmeste fremtid importere små negerbørn fra Negeria til Rusland for videre tarmundersøgelse.


Kan man dø af tarmluft?[]

Det store spørgsmål rejser sig omkring: "Kan man dø af tarmluft i for store mængder?". De hårdest ramte af vidunderstoffet tarmluft ligger nu på Thisteds Hospital og nægter at udtale sig om de mulige bivirkninger, da de frygter for stoffets illegalisering. "Ofrene har en pointe!", siger Karl Fredriksen som ingen kender eller har hørt om, "...Det ville jo være fuldstændig absurd, hvis alle gasafhængige gik rundt og sniffede hinanden i røven, efter en illegalisering af stoffet! Giv dem i stedet for en mulighed for afvænning, med en nedtrapning bestående af en lille mængde dårlig vind i ny og næ"

Hvordan sagen videre vil udvikle sig i fremtiden, får vi at se i næste afsnit af Taxa. Måske ender det hele som en fis i en hornlygte.

Fremtiden[]

Flere eksperter mener at tarmluft er dårlig for ozonlaget, mens andre mener at vi bare skal lære at udnytte denne vindkraft lokalt. Der er altså både for og imod tarmluft.

Se også[]