FANDOM


Tallerkenneger

Tallerken + neger = altid klar til en lille bid brød.

Tallerkenneger er den politisk ukorrekte betegnelse for en neger, der blot af praktiske årsager har valgt at medbringe sin tallerken i underlæben. En tallerkenneger er officielt defineret som en:
30px-Cquote1 svg Person tilhørende en sort, centralafrikansk stamme hvis medlemmer udspiler deres over- eller underlæbe med en træskive 30px-Cquote2 svg
Dansk Sprognævn


Tallerkennegre findes oftest i det østlige Afrika, hvor de render rundt og tigger om mad, iført kun hula-hula-skørt[1]

Ingen Wikipedia
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om tallerkenneger derinde.

Opståenredigér

Tallerkenneger2

Et andet eksempel - ham her kan forsvare sig selv og har iPod tilslutning, mens han spiser en gigantisk nøddetærte fra onkel TOMS[2] hytte.

Tallerkennegeren opstod i Syttenhundredeoghvidkål, da man på forsøgsbasis besluttede sig for at gensplejse en neger med en hjulkapsel, i forsøget på at frembringe en person, der selv kunne rulle til vandhullerne efter vand.
Desværre var gen-teknologien på dette tidspunkt ikke specielt veludviklet, og resultatet var således en neger med en usædvanligt stor underlæbe, indeholdende delene fra en gammel Ford "T" indsmurt i tjære[3].

Anvendelseredigér

En tallerkenneger kan ikke rigtig længere bruges til noget - bortset fra at genere de politisk korrekte mennesker, der hader ordet Neger.
Der er nemlig ikke noget som hedder "En afro-afrikansk mørk mand med en tallerken i læben til pynt". Det hedder bare slet og ret: "Tallerkenneger" - så ukorrekt det end måtte være.

Det er ikke godt at udstoppe sådan en karl og bruge ham som stumtjener eller serveringsbakke. Tallerkenen er bare til pynt!

Anvendelse af begrebet i nyere tidredigér

Eftersom Danmark forlængst har solgt de Vestindiske Øer til det mægtige Amerika[4], er begrebet "Tallerkenneger" i stedet blevet slang for Invandrere af anden etnisk baggrund en dansk, primært fra Afrika[5] der arbejder som opvaskere på mægtige McDonald's. Koncernen nægter dog at udtale sig om hvem der typisk arbejder for dem til langt under mindstelønnen, særligt i USA.

Noter på en tallerkenredigér

Google2
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Tallerkenneger.
  1. Eller hvad pokker sådan et hedder? Du ved, hvad vi mener!
  2. Hvilket er en Dansk chokoladefabrik i den røvkedeligt del af industrikvarteret i Ballerup.
  3. Det var først langt senere, at man også fandt på at rulle forsøgspersonen i fjer.
  4. For så atter engang at vaske hænder og lade slaveriet eksistere videre i et andet land.
  5. Ikke at forveklse med Niggerjay]]

Politisk korrekte mennesker har dog for nyligt indført ordet spisestelsafrikaner som alternativ til tallerkenneger. Senere 2017 juli har politisk korrekte indført bare at kalde dem "Tallerken", det har dog givet anledning til misforståelser med termen "ildfast tallerken", hvilket naturligvis ikke er tilfældet!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.