FANDOM


Benstump

Denne benstump blev fundet i Ørstedsparken i København efter en episode, hvor en homoseksuel viktualiehandler forsvandt sporløst


TATP er et akronym for triacetoneperoxid (C9H18O6), som er et yderst volatilt sprængstof i flydende form, der dog kan krystalliseres. Det sjove ved dette sprængstof er, at enhver kan lave det ved at blande lidt hårlak med noget brintoverilte. Som regel vil skidtet eksplodere undervejs, da det har en kritisk masse fire gram, og hvis det ikke eksploderer under forarbejdningen, vil det sandsynligvis gøre det første gang nogen fx hoster eller hikker i det samme lokale.


Brug af Satans morredigér

I 90'erne var det populært på rusturene for alle studerende med bifag i fysik, men efter at have mistet én eller flere fingre, holdt de fleste op med at lege videre.
TATP kaldes også for Satans Mor, fordi mandlige terrorister altid lider af ødipale moderbindinger og tilmed elsker pseudonymer, der lyder seje. I foråret 2011 valgte en tjetjensk terrorist ved navn Lors Dukajev at sprænge et toiletJørgensens Hotel i luften, fordi der ikke var mere toiletpapir.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.