FANDOM


Gyldenspjæt

Gyldenspjæt og Rasmine - ugebladet Hjemmets yndlingstegneserie i menneskealdre.

Tøffelhelt er et norsk band som blev dannet i Kragerø af guitaristerne Henrik Thoresen og Thomas Tellefsen.

De havde kun ét hit:"Lasse Part 2" og senere på året gik gruppen i opløsning.

Derudover er det betegnelsen på mænd, som er blevet smedet i hymens lænker så bogstaveligt talt, at de ikke længere kan røre sig. De er med andre ord blevet trykket grundigt ned i det fimsepinkfarvet blondedekorerede bomuldsbesatte kvindelige univers - sikkert fordi de elsker deres kone. Men det var jo kvinderne der valgte manden...hvorfor hulen skal han så fratages sin mandighed. Vi vil i lighed med en berømt og respekteret dansk papmachemateriale komme med vores seks bud på hvornår du (du er selvfølgelig mand - ordet bliver ikke brugt i homoseksuelle ægteskaber) er blevet en tøffelhelt.


Seks tegn på at du er en tøffelhelt redigér

Hvis du er uenig med et eller flere af de nedenstående punkter, er du en tøffelhelt...nej, den er ikke længere...

1. Du må ikke længere pisse i håndvaskenredigér

Har du også fået prygl af din kone?
Nu kan du komme hen og låne en surrogat-kvinde du enten kan tæske løs på eller også kan du få instruktion af K3-instruktører med råd til hvordan du sætter et modangreb ind.
Diskretion - en nødvendighed.

TaevIgen.dk


Googlead

Den stående toilette er det mest eklatante manddomssymbol, og fordi du ikke gider at slå brættet op, har du ladet dit vand i håndvasken. Det har din kone opdaget og indskærpet dig hvor lokummet skal stå/står. Tænk hvis romerrigets soldater skulle finde sig en busk de kunne sidde ned bag hver gang de skulle tisse - var der så blevet noget historie?!

2. Forspilredigér

Moderne kvinder ved alt om, hvad det vil sige at "være der". Derfor kan du ikke tage ansvaret for deres seksuelle tilfredsstillelse ved at rode rundt med hånden i deres underliv, når det dunker i pikken for at komme af med noget arvemasse. Forspil eksisterede slet ikke i gamle dage. Sex havde et noget mere praktisk formål - så fik kvinderne færre tæv. Forspil er kvindens forsøg på at svække din orgasme.

3. Barselsorlovredigér

Mænd kan ikke gå på barselsorlov, da de i sagens natur ikke barsler og giver bryst. Du får som regel også mere i løn end din kone og skal sikre familiens velfærd. Rigtige mænd møder først deres nye børn når de bliver døbt.

4. Mens og klimakteriumredigér

Findes ikke. Hvis din kone elsker dig tilstrækkeligt er det 7-Eleven hver dag.

5. Parterapiredigér

Der findes kun en form for parterapeuter, du har godt af. Det er kvinder som lever af at give naturlig omsorg til mænd og som ikke snakker tiden bort.

6. Ægteskabredigér

Berømte mænd som Hugh Hefner og Simon Spies har været mest lykkelige i de perioder de ikke har været gift. De har været tro mod deres egen polygamiske overbevisning og har udnyttet kvinders indbyrdes rivalisering til deres fordel. Så hvorfor i det hele taget blive gift. Din kone lægger beslag på 2/3 af din tid - din elskerinde allerhøjst et par timer i weekenden. Så kan du gå til fodbold, drikke øl, køre dækræs, drikke mere øl, pisse på toiletbrættet, spille Playstation, ryge indendørs, blive fuld og pinlig og ellers hvis du skulle savne noget har du altid din mor du kan komme hjem til....

Links og interne udvisninger redigér


Denne artikel satser på at blive Googleguld, da forudsætningerne skulle være opfyldt.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.