FANDOM


Tæske

Her ses Tæskeholdet i fuld besætning

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Tæskeholdet.

Tæskeholdet består af de berygtede samfundsfjender Casper Christensen, Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergaard. Bøllerne gik rundt i deres efterårsferie engang i 1996 og kedede sig forfærdeligt. For at sætte lidt gang i det københavnske gadebillede besluttede de sig for at organisere sig i en gruppe og på brutal vis overfalde kendte mennesker og politikere med dvs. slagvåben. Som for at sætte trumf på optog de ofte deres overfald på en gammel kassettebåndoptager, og sendte derefter resultaterne ind til Danmarks Radios P3, der af ukendte årsager valgte at udsende det hele fuldstændigt ukritisk. Opmundret af denne succes begyndte Tæskeholdet's overfald at antage karakter af seksuelle og provokerende toner. Politiet valgte stort set at ignorere dem, da de ikke havde nok ressourcer og almindelige borgere desuden ikke tog skade af det. Men efter det berømte overfald på chefkriminalinspektør Per Larsen i 1997 gik de dog massivt ind i sagen og arresterede kort efter samtlige medlemmer af gruppen.

Da Casper Christensen egentlig tilhørte tv-afdelingen i DR kom Tæskeholdet pludselig på tv og overtog fredag aften hele nationens opmærksomhed. Tæskeholdet vidste bla. optagelser af værterne på Eleva2ren ifærd med få skidtpryl, og blev dermed det show alle gik og talte om.

Grundfilosofi redigér

I Tæskeholdet blev der også langet ud efter en hel del mennesker. Tæskeholdets ærkefjende var først og fremmest Jørn Hjorting, som fik deres kærlighed at føle jævnligt.

Tæskeholdet var en succes. Så stor en succes at mange unge begyndte at pjække fra skole hver fredag, og i stedet mødte op på Worsåesvej foran Radiohuset for at høre på Tæskeholdet. Det var noget naboerne blev godt sure over. Når de mange tæskeholds-fans skulle lade vandet blev tilfældige borgere og deres kæledyr brugt flittigt til at træde af på naturens veje. Der var stor uro og optøjer.

Tæskeholdet har på mange måder udvidet begrebet underholdning i Tv og radio, med deres grænseoverskridende indslag. Tæskeholdet var med til at forme happy slapping fra begyndelsen, og uden dem ville den næppe have oplevet den popularitet som den har i dag.

Faste indslag redigér

Fissevaskeren - dit valg
Synes du det er kedeligt at skulle vaske dig i de nedre regioner, har vi redskabet til dig. Fissevaskeren er specielt nænsom overfor de sårbare kønslæber og efterlader ikke rifter
Fissevaskeren.dk

Certificerede thai-piger
Vi tilbyder thailandske piger som er certificeret til at følge ungerne i skole, vaske op, lægge bukser op, lægge viskestykker sammen og tage tilbage til Thailand
HejMedThai.dk


Googlead

Af nogle af Tæskeholdets faste indslag kan nævnes:

  • "Polka til de kendte" hvor de overfaldte en person med baseballkøller imens de råbte: "Polkaaaaaa!"
  • "Buksetrold". Det gik ud på, at de hev deres bukser af, og brugte dem som en pisk.
  • "Tale til nationen", hvor Jan Gintberg brugte bevidstløse politikere som talestole og sagde et par borgerlige ord til Danmarks borgere.

Tæskeholdet optrådte også på Bakken i en af deres sidste optrædner. Et stort antal mennesker mødte op, det blev en stor succes, og en oplevelse for Bakkens besøgende, der endte ud i at en del borde måtte lide undergang, på grund af de mange fans, der ville have bare et lille glimt af deres helte gennemtæske Pjerrot i hans hus.


Udgivelser redigér

Tæskeholdet udgav fra deres fængelscelle både en cd med titlen Vi Sparker Røv med sange samt af lyde desperate skrig og brækkende knogler. Og de udgav to videoer Tæskeholdet og Tæskeholdet - Halal og farvel.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.