FANDOM


En svoger er et af naturens største undere. Og ens personlige forhold til dem er som et lotteri. Hvis man er heldig får man en svoger man kan sammenligne sig positivt med når man taler med sin bedre halvdel, svigermekanikken eller bare vennerne nede i tennisklubben. Hvis man altså går til tennis, selvfølgelig. Det samme gælder for svigerinder.

Den gode svoger redigér

Den gode svoger er en man kan bruge til at hævde sig i hverdagen. Hver gang man modtager kritik, bliver klandret for noget, eller bliver fortalt om noget langt ude, kan man bruge den gode svoger til at score billige point. Det kan udmønte sig til udbrud som disse:

"Det kan godt være jeg ikke er så god til at klippe hæk, men i det mindste er jeg bedre end min svoger, Henning. Han brændte sin af!"

~ Dig om din svogers manglende forståelse for havebrug


"Så JEG har et problem med at købe sko? Sig det til din bror. Han køber fire par Mao-sko om dagen!"

~ Din kæreste om hendes svogers sygelige forbrug af sutsko


Og så er der endelig den fra Premier League kendte specialitet, "Giggs-varianten"

"Det kan godt være din kone er frisk i sengen, men så skulle du se min svigerinde! Rrowr, siger jeg bare!"

~ Ryan Giggs om hans svigerindes evner på lagnerne


Alt i alt er man en heldig ka'choffel hvis ens svigerinde eller svoger er en sjuft. Så er det bare ti-fire! Men det er ikke alle der er så heldige, der findes nemlig også folk som...

Den dårlige/irriterende svoger redigér

Den irriterende/dårlige svoger er netop hvad navnet angiver. Han er røvirriterende. Lidt ligesom Justin Bieber, bortset fra at han som regel har overstået puberteten - i alfald fysisk.

Som regel arbejder han med noget der involverer enten jakkesæt, business class, aktier, eller noget der skrives om i Berlingske Tidende eller The Economist. Derudover spiller han som regel et obskurt instrument, og ved irriterende meget om vin, eller jagt, eller sport, eller din søsters sexvaner.

Så taler han også som regel mere end et sprog, gerne fransk, og insisterer på at udtale låneord som de gøres på det oprindelige sprog. Hans handlinger afføder som regel kommentarer som

"Hvorfor er du ikke mere som din svoger, Karsten? Han kan i det mindste koge pasta uden at sætte ild til hunden"

~ Din mor om Din svogers evner i køkkenet


"Jeg skulle have stukket af med din svoger. Han holder i det mindste længere end titelsangen fra "Teletubbies" varer."

~ Din kæreste om Din svogers virilitet


Oftest handler hybris dog ret hurtigt i disse tilfælde, og en svoger i denne klasse vil som regel blive ramt af pyramidespil, hentehår eller midtlivskrise i Porsche-klassen. Nyd det. NYD DET, BLEV DER SAGT!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.