FANDOM


Sveskegrød

Som man kan se på pakken, ser det jo ikke særlig lækkert ud, og det ligner helt sikkert noget, som kun gamle mennesker fortærer med stor fornøjelse... Næsten...

Sveskegrødartikel

Dette er den største aktuelle sag!

"Det smager søreme dejligt!"

~ Din oldemor om sveskegrød


"Er det ikke for gammelt?"

~ Poul Nyrup om sveskegrød


"*Flopflopflopblumpsplask*"

~ Sveskegrød om sveskegrød


Sveskegrød er en sumplignende masse, som kun gamle mennesker indtager gennem deres kateter. Mange undersøgelser viser at sveskegrød indeholder meget af grundstof nr. 243½ Sveske.


Sveskegrød er i sig selv en ulykke, men det har sandsynligvis også medvirket til ulykken i Tjernobyl. Der er i hvert fald to påstande omkring ulykken. Den ene påstand lyder på, at manden, der skulle holde øje med reaktorens varme spiste sveskegrød, og pludselig skulle han skide helt ekstremt. Og der stod overvågningsudstyret ubevogtet mens han tømte ryggen. Pludselig blev reaktoren meget varm, så hele værket eksploderede. Den anden påstand lyder, at det var Moses Hansen, der prøvede at skille vandene i reaktoren, da ulykken skete. Årsagen er endnu ikke fundet...


De fleste ældre mennesker kan godt lide sveskegrød, men det seneste sladder fra Ekstra Bladet (se billede) fortæller os, at de ældre bliver hypnotiseret til at synes det smager godt, når de bliver 70 år.


Hvis man har forstoppelse, anbefaler sundhedsstyrelsen at spise sveskegrød eller drikke sveskejuice, da det virkelig sætter gang i møllen. Hvis man bare vil have grød, fordi man er sulten, kan man spise en almindelig dansk sump eller jordbærgrød i stedet.


Næringsindhold redigér

  • Svesker: 1%
  • Grød: en del
  • Papmache: 95%
  • Vand med brun frugtfarve: 4%

Fremgangsmåde redigér

  1. Gå i nærmeste Føtex og find en grim gullig pakke
  2. Åbn posen i den grimme gullige pakke og hæld det i en skål

Sveskenoterredigér

1. Vær forsigtig når du skal spise - Du skal skide INSTANT!

2. Du vil sandsynligvis synes, at det smager dårligt!

3. Du er ikke et misfoster hvis du ikke kan lide det - du er mere et misfoster, hvis du kan lide det (med mindre du er over 70)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.