FANDOM


Byskilt

Svendborg

Svendborgsundbroen

Svendborgsundbroen er et smukt sted at ende sine dage.

Svendborg er en lille flække på sydfyn som fungerer som Det Sydfynske Øhavs Hansestad. Det er således i Svendborg at lokale bønder og andre gårdmænd kan handle i de nyeste dagligvarebutikker med elektronisk loftbelysning.

Byen fejrede i 2003 sin 750 års fødselsdag, hvilket vil sige, at byen blev grundlagt i det herrens år 1781. Den blev sikkert grundlagt som et forsvarsværn af Svend fra jazz-gruppen Svend, Knud og Valdemar. I mange årtier har Svendborg kæmpet med Odense om at være Fyns største by, og i skrivende stund mangler byen kun 500.000 indbyggere for at realisere det mål. Regnedrengene i Finansministeriet har dog regnet lidt på sagen, og de anslår, at det vil hjælpe lidt på befolkningstallet, hvis man ulovlig-gjorde den lokale idrætsforening Spring ud ...

Gågaden i Svendborg er altid fuld af skæg og ballade, og når festen bliver lidt for kæk, så tager man ud til Svendborgsundbroen for at lege "jorden er giftig". Typisk er det de lokale nede fra aldi der er dårligst til den ellers stærkt eurofriserende selskabsleg.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.