Spademanns Leksikon

Svampebob Firkant i en trekant

Svampebob i det virkelige liv

Svampebob (d. 1. maj 1999 - nuher), eller mere præcist Svampebob Firkant (russisk: Виссарионович Сталин), (italiensk: spugnabob) er en lille gul firkant man nogle gange kan se i fjernsynet, på 1'eren, når der ikke er tv-avis. Han bor under vandet i en lille by der hedder Bikinibunden. Han fanger gobler med sin ven Patrick. Han er en søstjerne (en lyssrød søstjerne). Han arbejder lavtlønnet på burger baren Den Knasende Krappe hvor Hr. Krappe er boss.

Svampebobs fortid er meget sørgelig, før han endte i havet på bikinibundens bund var han badesvamp i det italienske erotik dampbad i Skagen, men blev fyret fordi han havde fået et dårlig ry for at blotte sig i fritiden.
Svampebob eneste måde for at kunne få et godt liv, var at få bukser og flygte til havet. Her mødte han så Patrick som lærte ham at han skulle gå med bukser, og hvis han gjorde det kunne han få en titelsang. Så dirkete oversat fra engelsk hedder han Svampebob firkantbukser. Det er meget vigtigt at minde svampebob om de bukser, for hvem har lyst til at se en lille nøgen svamp som blotter sig for ældre medborgere? https://m.youtube.com/watch?v=7ZFFH4U6OrY


Fakta om Svampebob Firkant[]

  • Svampebob nedstammer fra neglesvamp, men nogen mener det er fra fodsvamp.
  • Svampebob har været i fængsel i 3 år for at grine konstant af Præsident Bush, hvad skulle svampebob ellers grine af?
  • Svampebob spiller ikke Fortnite fordi at han syntes at spillet er meget dårligt.
  • Svampebob Firkant hed tidligere Svampebob Trekant, da han elskede trekanter. Lige indtil han fik svamp.
  • Det siges at Svampebob, har været lederen af organisationen KKK, der sikrede sortes rettigheder.
  • Svampebob Firkant er også kendt som alfons og har tidligere været verdensmester i at holde vejret under vand.
  • SvampeBob er pænt sej