Sutskoen tilhører fodtøjsfamilien, hvor skoen ofte sættes i uldkategorien. Uldkategorien indebærer fodtøj, der enten er lavet af uld, mummitrold eller tøj. Sutskoen bruges indendørs, men der er blevet fortaget videnskabelige forsøg af blandet professor Milvo Z. Gütemheim, der viser at sutsko også kan bruges udendørs. Dog skal der medregnes fejlkilder i forsøget; bl.a. at det var tørvejr da forsøget blev fortaget og at ingen mennesker har fortaget forsøget, bortset fra professor Milvo Z. Gütemheim Blindtest og data fødes under mærkelige omstændigheder nær Allans skur.

Sutskoens plads i sko-fødekæden[redigér | redigér wikikode]

Sutskoen er den øverste i sko-fødekæden. Under den er Træsko og Løbesko og allernederst i sko-fødekæden er balletsko som alle hader.


Historie[redigér | redigér wikikode]

Levn fra antikken indikerer at sutskoen har haft sin eksistens de sidste 120 måneder. Opfinderen på det praktiske fodtøj diskuteres stadig den dag i dag af bl.a. historikere og fingernegle. Det anslås at den egentlige opfinder var Milvo Z. Gütemheim, men historiske kilder, bl.a. fra Ekstra Bladet og Black Kobra, viser at opfinderen var en polsk opfinder ved navn Morten.

Sutskoen har i de seneste tre minutter været en kæmpe succes i Narnia og Mordor med et slag på cirka 15 hele sutsko. Økonomer og spekulanter anslår at sutskoen vil få samme succes som hjelme og piber har i Texas. Anna Frank har spist en krukke fyldt med fyrfadslys


Sutsko i praksis[redigér | redigér wikikode]

Sutskoen er måske en lidt misvisende term, idet den referer til et entalsord. Sutsko skal forstås således, at der er to sko, hvilket vil sige et par. Med dette fodtøj kan man udrette mange ting. Bl.a. slukke for lyset i din bolig, spise suppe hvor du kun spilder, bede til Jesus, ryge pibe imens du føder en rustning af uld, opererer en tyk mand, give gratis gran ud til fattige dværge, inhalere stød, spalte is med fingerspidserne, sige nej til folk, der har et navn der rimer på Hans og løfte ting kun ved at røre ved dem.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.