FANDOM


Strygebrættet er en revolutionerende opfindelse til glatning af tøj.

Man bruger et strygejern til at glatte folderne ud og give stoffet et ungdommeligt udseende

Because you're worth it.


- Nej spøg til side! Et strygebræt er et ungt han/hunkøn som er tynde som en ål.

Disse arters levevis står gerne på spaghetti med ketchup, havregrød eller rå kartofler mv. (da de ikke endu har lært kunsten ved madlavning, pga. dovenskab). Men som hunde, tigger de gerne når de ser snittet til det (også seksuelt). Strygebrædder prøver gerne at se store ud, netop ved feks. at iføre sig flere lag af tøj, nogle bruger også heraf gerne dynejakker af mærket North Face el. deslige, og lign. type stor jakke, for at dække den spæde krop (som regel det mandlige køn). For at håbe på at modsatte køn, ser ham/hende som en kæmpe sexbombe - hvilket i sjældne tilfælde også med succsess lykkedes, da disse arter gerne drikker ligeså meget, som alkoholikere fra Københavns Nord-Vest kvartèr.

Nogle af de endu yngre hunkøn, bruger samme metode, men her er der tale om enorme størrelser af såkaldte "Push-ups", og tykt lag maling i ansigtet, som de forsøger at narre det andet og meget ældre køn med.

Nogle af de også yngre mandlige strygebrædder bruger en rulle sokker i deres underbukser, for at tiltrække samme interesse hos det andet køn.

Beviset ses gerne i div. undertøjs-reklamer mv.

- Fælles for disse tynde og blege strygebrædder er, at de kamuflerer deres spæde legemer i ting, som skal lade dig tro at deres lægemer er meget større end de er.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.