FANDOM


Struer - en by som alle andre
Struer - en by i provinsen

Struer - en by i provinsen

Spademanns udsendte kartograf, Mac, fandt en Lidl, en Aldi, en Statoiltank, en McDonalds...og én god røv, men med vedhæng. Bemærk at B&O ikke er med

"Dette sted er værre end helvede selv!"

~ Djævlen om til pressemødet i Bruxelles


Struer er en mindre by i Nordjylland, som i daglig tale blot kaldes Struer af de lokale.

Kontrafaktisk historie redigér

I år 1600 da Chuck Norris fandt Danmark, navngav han byen Struer, som senere i historien ville få stor betydning. Den fortæller vi dog ikke nu, for der går lang tid.

I år 1700-tallet var Struer en blomsterby, men det udviklede sig hurtigt, da Helle Thorning Schmidt ønskede det sådan, at Struer fik lige omdeling af elendighed, mens Anders Fogh Rasmussen prøvede at få George W. Bush til at overtale Chuck Norris, så han ville tildele Struer en ulige fordeling af goder.

Struer som Helvedes forgårdredigér

I år 1800 skete det så. Steen & Stoffer tog til Struer for at nakke den sidste lille by de manglede, før de havde overtaget hele Verdenen. Det varede så lang tid, at Stoffer sad og talte sig selv ihjel. Han nåede til 30, før han døde, og tilfældigvis efter 30 sekunder lige havde de vundet. Stoffer var dog blevet meget voldelig, så da han kom i helvede bankede han djævlen, udråbte sig selv til konge og gjorde Struer til den helvedes forgård, som vi kender den i dag.

"Jeg kan faktisk godt lide kage!"

~ Nuværende djævel om efter slaget!


Forsvundet redigér

Mange mente, at man i 2000 ikke kunne finde Struer vha. GPS, kort og egne øjne, men hvis du stjal din sidekammerats øjne, ville du være i stand til at se Struer. Men de som forsøgte at finde Struer forsvandt og blev aldrig fundet, indtil for ca. 16 minutter siden, hvor de blev gravet op fra egnens marker.

"Vi har ingen marker her!!!"

~ Bonderøven om markerne i Struers omegn


Dog blev det senere bekendtgjort, at Struer rent faktisk havde marker.


Struer-kano

Struer Havnredigér

Da Struer ligger ved siden af en større mængde vand, har byens indbyggere altid været glade for at pjaske med vand. Dette førte i 1864 til opførelsen af Struer Kanofabrik (billedet herover), hvis produkter satte alle i stand til at komme ud på fjorden for at pjaske med vand og senere lide druknedøden.

Struer plaget af kriminalitet og stofferredigér

Tyve redigér

Det er blevet påstået, at Struer aldrig har haft rent mel i posen og derfor vil blive straffet. En dommer, kaldet Josef Fritzl, idømte Struer en straf på tvungen nøgenhed i 16 år i en mørk, klam og fugtig kælder. Hvilket resulterede i byens forsvinden.

Ingen beviser redigér

Mange har klaget ang. denne artikel, da de mener at den er skrevet, uden at jeg viste noget om Struer. Det vil jeg meget undskylde, så derfor kvitterer jeg med en plade hvid tudekiks.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.