FANDOM


m
(Fjender)
Linje 23: Linje 23:
   
 
*[[Helle Thorning Schmidt]]
 
*[[Helle Thorning Schmidt]]
  +
  +
*[[Kebab]] fra indre [[København]] der har ligget i en uge
   
   

Versionen fra feb 19. 2013, 11:30

Black40 40 Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.En struds er det ultimativeste og vildeste væsen i verden. Skabt og dræbt af Chuck Norris, et symbol på hvor forfærdelig vidunderlig Chuck Norris er.

Dens levevis

Strudsen er et ondt og skrækkeligt uhyre som lever i Av-stralien. Uhyret lever udelukkende af kød fra kendte mennesker, grundstoffet CNB (Chuck Norris Bæ) og aboriginale midgets. Alle kendte nulevende strudse er nogle indavlede, lede sataner som spiser børn, ikke fordi de er sultne, men fordi de kan.

Strudse kan blive op til 17 m lange og 31 m høje. Grunden til denne enorme størrelse er deres indtagelse af CNB, som de er det eneste væsen på Jorden som kan overleve at æde. Selvom de ser små ud på filmkameraoptagelser af folk som krokodillejægeren Steve, skal man ikke tage fejl af dem, de kan sluge dig hel, helt uden at tygge dig over.

Hvis du nogensinde ser en struds i zoo, er størrelsen lille på grund af 3 faktorer: Mangel på CNB, fordi den kan og sidst, Chuck Norris.

Struds

Da Vinci's udgave af en struds.

Fjender

KarlMarStrudsen

Et dårligt pixeleret billede på Fjæsbog forestillende hende skanky-hoen fra Kolding Fjord som alle kender

Strudsens eneste kendte fjender (Som udgør nogen som helst (s)trussel) er:Hvis man først er stødt på en Struds (Hvilket sandsynligvis aldrig sker, idet du ville være død førend du så den) er der kun en ting at gøre: At skide i bukserne. Denne taktik er den eneste der vil have effekt på et strudse-angreb. Dette vil nemlig få strudsen til at grine, tabe alle sine fjer og vise sit sande væsen: Carl-Mar Møller. Nemlig, ham. Hvis du så tilfældigvis kan løbe med supersonisk hastighed vil du have en lille bitte chance for at overleve, før strudsen fanger dig og æder alt dit ufødte afkom.

En anden måde vil være at (Hvis man har sådan nogle) flashe sine enorme manboobs. Strudsen vil derefter efterse kvaliteten, og hvis den finder dem passende nøjes Strudsen måske med at hugge dig ubeskriveligt hårdt i testiklerne. Hvis du har knapt så gode manboobs vil strudsen sandsynligvis hugge dig så hårdt i testiklerne at de skaber et sort hul og opsluger dig..

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.