FANDOM


"Det var stramt - men ikke stramt nok for mig!"

~ Rasmus Paludan om Jagten på det ultimative sorte hul

Stram Kurs er en homoerotisk science-fiction film fra 1930'erne med Dick Kaysøe og Dick Turpin i hovedrollerne som de to astronauter, der er på jagt efter det ultimative sorte hul.

Plottetredigér

I
Rumdragter

Et sjældent backstage-billede fra filmen. Her ses Rasmus, der hænger de godt snaskede rumdragter til tørre. De blev naturligvis behørigt vasket af Uwes mor, både før og efter at Uwe havde tisset på dem.

starten af filmen møder vi de to fortabte astronauter Dick (spillet af Rasmus Paludan) og Dick (spillet af Uwe Max Jensen) på herretoilettet på en intergalaktisk rasteplads i centrum af Tågestjernerne.

Det ser sort ud for de to herrer, og dette sortsyn har totalt gennemsyret dem. Medens Dick K. lider af en længerevarende omgang delirium tremens, der får ham til at se små sorte prikker (som han giver skylden for alle sine problemer) over alt, har den tidligere maskot for forlystelsesparken på Trolderik-planeten Dick T. pådraget sig en kronisk omgang inkontinens, der får ham til at pisse på alt, og som har gjort at hele hans tidligere fanskare har vendt sig mod ham, og nu blot mobbende omtaler ham som "Tisse-Trolden".

Det kan således ikke se sortere ud for de to anti-helte, da de på det føromtale herretoilet tilfældigvis støder ind i selveste Jack Black - stjernen fra homo-dramaet - "Men in Black", der giver dem den sorteste idé: Jagten på det ultimative sorte hul!

Og nu går den vilde jagt efter stadigt strammere sorte huller, stærkt forfulgt af den dysfunktionelle duo "Stramme Inger & Pernille", der hver især selv har en våd drøm om selv at være den strammeste.

Modtagelseredigér

Filmen fik en blandet modtagelse, da mange fans følte sig brændt af, kastet rundt med, eller decideret pisset på, hvilket omvendt trak nye fans til, der bondagede godt med den sadomasochistiske tilgang.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.