FANDOM


Stenlille


"Kender ikke stedet, men min far var lille og hed Steen..."

~ Lars von Trier om Stenlille


Stenlille er en fatal og totalt uorganiseret landsby, der uheldigvis opstod engang i det 18. århundrede, fordi Ludvig Holberg engang kom forbi da han skulle hjem til sin gård, Tersløse Gård, i Tersløse. Men dér, i et ildestinkende mudderhul, midt i mellem Holbæk og Slagelse, fik Ludvig kødelige lyster og han fandt derfor et fruentimmer, der var til salg for en billig penge. Efter at have erhvervet sig noget tysk købesex i den lokale sex-shop, fik Ludvig et akut anfald af skrumpe-sten og derved kom byen Stenlille altså til at hedde sit navn.


Fortællinger fra Stenlille redigér

Holberg

Holberg menes at være Børneofferet fra Stenlille.

Ludvig Holbergredigér

Holbergs gård ligger stadig tæt på Munkebjergby, som heller ikke ligger ret langt fra Stenlille, mens Holberg ligger i jorden og har ligget der meget længe. Jeppe, vi kender som manden med det store alkohol-problem, som Holberg beskrev i teaterstykket Jeppe på Bjerget, boede i virkeligheden i Munkebjergby, bjerget i daglig tale. Og Jeppe drak sig altså pissestiv på Tersløse kro og gad ikke gå hjem til Munkebjergby en kvart mil derfra. Han besatte i stedet Holbergs seng.


Voksenmishandlerbyen Stenlille redigér

Byen har produceret mange ofre for voksenmishandling gennem tiderne. Den grimme ælling blev også født i den lille landsbys gadekær. Stenlille er simpelthen den verdens værst tænkelige by at vokse op i uden egnede børn. Måske er der en minimal chance for at det har hjulpet på det problem efter kommunesammenlægningerne med Sorø og Dianalund, selvom det forekommer umuligt at det skulle kunne lade sig gøre. Indbyggerne i byen er meget plaget af den uhelbredelige sygdom idioti, hvilket påvirker alt og alle i byen.

Selve Byen redigér

Sygdommen idioti var da også en stor hæmsko for den forhenværende kommunes organisation, hvilket meget tydeligt ses og høres her. Stenlille Kommune var faktisk så dårligt organiseret, at den var helt uden socialrådgivere i en måneds tid omkring august 2005. Det var der mange stenlille-borgere, på overførselsindkomst, der scorede kassen på, for cheferne kendte ikke reglerne for udbetaling af penge og gik agurk med udskrivningsbilagene.

Kriminalitet i byen redigér

På grund af indavl og idioti er der ret megen kriminalitet i byen. Byens ældre ynder at lege weekend-junkier, hele ugen, hvor de indtager alskens stoffer og andre farlige sager og går så amok på unge menneskers rollatorer. Nærmeste store politi-station er Ringsted, men der er en lille nærstation i Dianalund, hvor der dog ikke er nogen fængselsceller, med dødsgang og dødssprøjter, som ellers kunne hjælpe på både kriminalitet og idioti i byen.

Sidst i maj 2008 kom det frem i medierne, hvordan Stenlille Kommune lod voksne, godhjertede mænd sidde og chatte med ondsindede, liderlige børn, fuldstændig uden at advare mændene. Det havde kommunen ellers mulighed for gøre lige indtil en feministisk, forældreløs kvinde, der blev pint af kommunens håndlangere som barn, vendte tilbage og gjorde noget ved det problem i efteråret 2003.

I 2008, da Ekstra Bladet tog voksen-misbrugssagerne op, åbnede kvinden sin mund og fortalte om de mange svigt børnene har påført de arme mænd, blot fordi man tænker med eskretionsmusklen i stedet for tænkemusklen. Kvinden frelste mændene i Stenlille fra de onde børn, kun betalt med sin kontanthjælp, fordi Danmark også er et land, der udnytter de svage mest muligt. Alligevel sidder der stadig voksne godhjertede mænd og chatter med ondsindede, liderlige børn ...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.