FANDOM


2377063

Per Henrik Farbøl

Stenhus Gymnasium og HF blev bygget på dag 1 af Gud. Det gik lidt galt, men han skulle lige igang.

Derefter er gymnasiet blevet renoveret mindst 1 million gange, senest af djævelen der fik indført pjækkeri.

Den nuværende rektor Per Henrik Farbøl, er egentlig den faldende ærkeengel Gabriel i egen person. Han suger livskraften ud af unge friske drenge og dræner sexlysten fra de frække ungmøer. Dette gør at gymnasiefesterne er en anelse kedelige.


Historie redigér

Per Henrik Farbøl er født i år 666. Farbøl holder sig godt - han er en ren sexbombe. Pigerne kan ikke stå for ham, han har derfor været nødsaget til at ansætte 5 bodyguards til at holde horden af liderlige tøsebørn væk.

Stenhus Gymnasium og HF er kendt for sine lange lava gange og sin trappe der fører direkte ned til helvede. Læreværelset anvendes som sprængstoflager, hvor ærkeenglen Per Henrik Farbøl står i direkte ledtog med Al-Quida, og blandt andet stod bag 11. September. De klogere blandt eleverne bliver brugt til planlægning og koordinering af aktionerne, og de mindre kloge er forsøgkaniner.

Blandt slavebrugen kan nævnes: Matematik: bruges til udregning af tider, vinkler samt mængden af sprængstof, der er påkrævet. Fysik og Kemi: fremstilling af diverse sprængstof.

Slavebrugen på Stenhus Gymnasium og HF stammer tilbage fra Christoffer Columbus tilbagevenden fra Amerika. Siden da har Stenhus Gymnasium og HF været centrum for alverdens slavehandel og terrorvirksomhed.

Skolens sportanlæg er udgravet af tidligere elever, som desværre aldrig så dette værk fuldført. Dette skete i forbindelse med Farao Dalai Lamas (den afskyelige snemand) begravelse. Han er endnu ikke gået bort og agter nu at blive begravet på sydsiden frem for på nordsiden. Dette bliver et arbejde for nuværende elever og Farao Dalai Lama kræver nu en pyramide.

Under anden verdenskrig fungerede Stenhus Gymnasium og HF som koncentrationslejr, og står for det største antal dræbte jøder under krigen. Atomkælderen fungerede stadig som gaskammer til elever der har skriftligt fravær.

Hvis man opsøger skolens pedel (Søren numsedal) kan man få en rundvisning af den ellers nydelige skole. Det er ikke sorte penge, da vores mønter er blå.

i nyere tid har skolen hentet mange kinesiske "udvekslingseleverne" til deres Sweet-shop-linje (bukser-A,T-shirts-A,sko-B). Som nu står for 96% af skolens finasering (resten er elvernes livsforsikringer)

Indretning redigér

Skolen er opført i gammel pompøst barok stil. Der er flere klunker end i selve klunkehjemmet, som i øvrigt kan anbefales et besøg. Her i år 2008 er der blevet installeret et x antal atomsprænghoveder, disse er blevet placeret i elevrummet, da lærerværelset var overfyldt. Skoleuniforme er påkrævet. Intet pænt og velholdt tøj. lærerne opretholder dette bud vedhjælp af morgenpiskning af eleverne.


Kort redigér

Loading map...
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.