FANDOM


m (Gendannelse til seneste version ved Daimi, fjerner ændringer fra 90.184.86.211 (diskussion))
(Tilføjet lidt regler og links. God Spademann-stil for resten :-))
Linje 30: Linje 30:
   
 
=== Gamle regler ===
 
=== Gamle regler ===
Flere gange er nye våben blevet set i spillet. I nogle små turneringer anvendes f.eks [[atombomben]] og andre stedet brønden. Atombomben blev aflyst fordi den var alt for magtfuld, da den kunne slå alt, på trods af reglen med at man skulle "oplade" til den, og brønden forsvandt også fordi den slog stenen og saksen med det samme, og papiret på 3 runder, fordi det faldt ned langsomt. I en periode blev "anal-angrebet" også anvendt, men det blev set som et groft mod angreb, og fjernet. Idag kan vi se det som "[[fuck]]-fingeren". Tyskerne havde i løbet af 1900-tallet et særligt snydeangreb der hed det flyvende papir, men af grunde er dette også fjernet.
+
Flere gange er nye våben blevet set i spillet. I nogle små turneringer anvendes f.eks [[Atombombe|atombomben]] og andre stedet brønden. Atombomben blev aflyst fordi den var alt for magtfuld, da den kunne slå alt, på trods af reglen med at man skulle "oplade" til den, og brønden forsvandt også fordi den slog stenen og saksen med det samme, og papiret på 3 runder, fordi det faldt ned langsomt. I en periode blev "anal-angrebet" også anvendt, men det blev set som et groft mod angreb, og fjernet. Idag kan vi se det som "[[fuck]]-fingeren". Tyskerne havde i løbet af 1900-tallet et særligt snydeangreb der hed det flyvende papir, men af grunde er dette også fjernet.
  +
  +
===Nye regler===
  +
I [[1918]] nedsatte man - som en del af Versalliesfreden - en kommission, der skulle udforme et sæt nye regler over temaet: "Æble-Tændstikæske-[[Jehovas Vidner|Jehovas Vidende]]". Da hverken tegn eller styrkeforhold er endeligt afklaret, har kommissionen endnu ikke færdiggjort sit udspil. <br />
  +
Visse historikere mener ellers, at hvis [[Adolf Hitler|Hitler]], [[Josef Stalin|Stalin]] og [[Omboo Hankvald]] havde haft dette altafgørende spil til deres rådighed, så var [[2. verdenskrig]] aldrig blevet nødvendig.
  +
Da alle tre efter sigende valgte "Æble", måtte striden i stedet afgøres ved en rask [[Krig|krig]]. Både Hitler og Stalin valgte efterfølgende at hævne sig på Jehovas Vidner som følge af den bitre strid om regler.
   
 
== Se også ==
 
== Se også ==

Versionen fra mar 19. 2011, 13:09

Sten-saks-papir er det ultimative spil hvor alle kan være med. Alle her på siden elsker dette spil fordi....øøøh...alle her kan finde ud af reglerne.

Spillets udvikling

Den allerførste version af spillet Sten-saks-papir, hed slet og ret hed "Sten", da hverken saks eller papir var opfundet 20.000 år før vores tidsregning. Det blev dog aldrig særlig populært, da det altid endte uafgjort.

Senere kom så spillet "Sten-papir", men igen uden den store succes, da alle valgte papir. Uafgjort igen.

Endelig blev saksen opfundet og denne avancerede og intellektuelle udfordrende version blev pludselig en kæmpe succes.

Spil her på siden

Sten-saks-papir
Version 1.1.1

- det fornøjelige tidsfordriv


Dig Det onde fingerbæst
StenLeft PapirRight

Prøv sten igen hvis du tør...Tryk her for at prøve igen.Regler

Rumsfeld

Der er dog enkelte personer, der har problemer med reglerne.

 • Sten slår saks
 • Saks slår papir
 • Papir slår sten
 • Sten slår saks
 • Saks slår papir
 • Papir slår sten
 • osv...

Lokale regler

 • I Sakskøbing slår saks alt
 • I Stenløse er spillet mindre populært, da man ikke kan bruge sten(efter som de ikke eksisterer), og derved er spillet blevet omdømt til "Saks-Papir", total ubrugligt spil...
 • Bornholm slår saks og sten også alt - det er en klippeø.
 • I skoven slår Papir sten og ikke saks

Gamle regler

Flere gange er nye våben blevet set i spillet. I nogle små turneringer anvendes f.eks atombomben og andre stedet brønden. Atombomben blev aflyst fordi den var alt for magtfuld, da den kunne slå alt, på trods af reglen med at man skulle "oplade" til den, og brønden forsvandt også fordi den slog stenen og saksen med det samme, og papiret på 3 runder, fordi det faldt ned langsomt. I en periode blev "anal-angrebet" også anvendt, men det blev set som et groft mod angreb, og fjernet. Idag kan vi se det som "fuck-fingeren". Tyskerne havde i løbet af 1900-tallet et særligt snydeangreb der hed det flyvende papir, men af grunde er dette også fjernet.

Nye regler

I 1918 nedsatte man - som en del af Versalliesfreden - en kommission, der skulle udforme et sæt nye regler over temaet: "Æble-Tændstikæske-Jehovas Vidende". Da hverken tegn eller styrkeforhold er endeligt afklaret, har kommissionen endnu ikke færdiggjort sit udspil.
Visse historikere mener ellers, at hvis Hitler, Stalin og Omboo Hankvald havde haft dette altafgørende spil til deres rådighed, så var 2. verdenskrig aldrig blevet nødvendig. Da alle tre efter sigende valgte "Æble", måtte striden i stedet afgøres ved en rask krig. Både Hitler og Stalin valgte efterfølgende at hævne sig på Jehovas Vidner som følge af den bitre strid om regler.

Se også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.