FANDOM


Status Quo var/er et engelsk bluesband, der spiller en tolv-taktersblues. Det særlige er at de spiller den hurtigere end de fleste og at de sætter nye tekster på med jævne mellemrum. Det har gjort at de har kunnet udgive ca. 117 plader, hvoraf de 99 er opsamlinger og live-udgivelser. Det har dog ikke forhindret at alle deres numre har ligget på top 10 i både England, Danmark og Risland. Kun USA har de ikke kunnet besejre og kendes derfor her som Status Who.

Bandet er et arketypisk offer for 1970'erne. Oprindeligt startede bandet op i 1960'erne, og udgav faktisk en hel hæderlig single (i hvert fald den ene side, ja okay, så forspillet da), men så kom nytåret 1969/1970, hvor bandet som nytårsforsæt besluttede sig for at leve op til deres navn, og det lykkedes over alt forventning. Således har bandet som det eneste har formået at stå fuldstændigt bumstille, og stadigvæk udgive plader.

30px-Cquote1 svg Og så snupper vi lige nogle af Smokies numre osse og måske et par medleyer og lidt liveoptagelser og alternative versioner. Så kan vi udgive en 100-boks opsamling, som vi kalder The Danish/English/Russian/Chinese Collection 30px-Cquote2 svg
Francis Rossi


Hits redigér

  • Picture of My Sick Friend (solgte i 11 eksemplarer, men det var nok til en 1. plads på Danmarks hitliste i tre uger dengang)
  • Indy Arme Now


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.