Spademanns Leksikon

Reklamen som skulle rekruttere nye stormtroopers

(You don't need to see my identification)

- "Kom manne, jeg har hørt at Princess Leia skulle være en død-lækker tøs! Hun skal fandme smage fars kødboller!"

- "Princess Leia? Lækker? Det er sgu da hende der bliver spillet af Angela Merkel?"

- "..."

Lego troopers 2.jpg

"Må sovsen være med dig."

~ Kok fra TV-køkkenet om pølser


Star Wars kan på dansk oversættes til Stjernekrige. Dette giver god mening, da stjerner ofte er i krig i de såkaldte supernovaer. Mest kendt ved disse Stjernekrige, er den autentiske bog/film under det opfindsomme navn, Star Wars.

Historie[]

Det hele startede i en galakse langt fra Las Vegas. Men så kom Polly..

Plot[]

Hans Ole (Harrison Ford) kommer ud for en bilulykke som koster hans 1-årige datter livet. Den modkørende, som frontalt kørte ind i Hans Ole, flygter fra stedet, hvilket får Hans Ole til at efterlade sin livløse datter og eftersætte bilisten i en hævntørst af dimension. Uheldigvis for Hans Ole lykkedes det den modkørende (som senere viser sig at være Darth Sidious) at flygte i sit rumskib. Hans Ole iværksætter en plan, som kan sikre ham sin hævn. Han udtager et hold af idioter, som skal hjælpe ham med at få ram på denne Darth Sidious, hvorefter vi følger Hans Ole i hans hæsblæsende kamp på hævn, som bl.a. byder på drab, stoledans, sex og parkeringsvagter.

Cast[]

For at lave sådan en fremragende film, kræver det et fantastisk hold. Og det må man sige de kunne strikke sammen til Star Wars. De medvirkende var bl.a.:

Efterspil[]

Pornoindustrien fik et opsving med denne propagandavideo,
som satte fokus på en helt ny fetish. Mange troede at Star Wars sluttede med australsk dominans, i de internationale verdensmesterskaber i stoledans - men de tog fejl. For Star Wars kæmpes stadig i store dele af galaksen. Spademanns følger her op på de mest prestigefyldte kampe:

Harding vs. Kerrigan[]

Én af de mest kendte og blodige stjernekrige fandt sted mellem de to skøjtestjerner Tonya Harding og Nancy Kerrigan, og bundede vistnok i at Tonya havde misforstået et citat fra filmen "Kelly's Helte": "When they take Nancy, we go back in the line". Tonya gik således ud fra, at det var bedst hun selv ordnede Nancy for at komme forrest i rækkerne. Ak ja, hvad man ikke kommer ud i af vildfarelser ved at se for meget TV.

Kaj vs. Andrea[]

Efter filmatiseringen af de store stjernekrige fortsatte store dele af kampene til stadighed i medierne, nemlig duellen mellem dræberpapegøjen Andrea, og den godmodige frø Kaj.

Kampstatestik   Kaj  Andrea
Atomvåben:   |  9  | 111 |
Grum latter:  |  9  |  1  |
Antal Kajkager:|999.999|  0  |
Farve:     | 999 | 100 |

Som det fremgår af ovenstående skema råder Andrea over et solidt arsenal atomvåben, hvilket dog langt overgåes af kajs forsyning af kajkager, så der er udsigter til at dén krig vil fortsætte langt ud i fremtiden.

Fans[]

Den virkelige del af stjernekrigen udkæmpes på gader af fans i alle højer og breder. Disse film er blevet banlyst af den Star Warsianske sigt Geeks of Star Fleet 107. De er dog blevet lækket og er netop nu til rådighed!

Noter[]

 1. Ja, tro det eller ej