FANDOMStar Cars er et franchise der blandt andet rummer seks film, adskillige computerspil og bøger.

Universet og historien blev grundlagt af George W. Bush.

Gameplot redigér

Star Cars følger unge Anakin Ford stræben efter at blive automekaniker, og hans drømme realiseres da "Brian nede fra tanken" og hans lærling løber tør for benzin på Anakins hjemby Skodsborg. Det går hurtigt op for Brian at Anakin er ganske særlig, og drengens træning påbegyndes.
Allerede i en ganske ung alder forelsker Anakin sig i Padmé Anderson; en forelskelse der følger ham på godt og ondt de næste ti år af hans liv. Han genforenes med hende efter en bilbombe der ødelage Andersons Ferrari.

Anakin begynder at få de samme mareridt, som han havde om sin Skoda umiddelbart før den gik i stykker. Men han agter for ingen pris at lade Padmés Ferrari få samme skæbne, og Anakins mangeårige mester og tankpasser, Palpatine, introducerer ham til pengene, hvis krafter mange gange har vist sig stærke nok til at forhindre selveste konkurs. Padmés Ferrari kvæstes livstruende i kølvandet på en af Anakins druk ture . Ford GT sættes i konstruktion og Ford koloniserer og kontrollerer hastigt mere og mere af bilproduktionen.


Udbredelse redigér

Der er lavet lavet mange spil over serien bla. Grand Theft Star Auto.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.