FANDOM


Støvlet

Her ses artiklens hovedperson, i en kjole hun har kneppet sig til.

"Jeg skal aldelesens hverken have klippet en Hææl eller en Taa, fly mig fluks et par støvletter De taabelige og utaalelige Mandsling!"

~ Støvlet-Katrine om håndværkerens manglende indsigt i hendes problem.


Støvlet-Cathrine var Christian 7.s elskerinde i tiden omkring 1767-68, og var en tøjlesløs luder i årene op til- og efter tiden med Tosse-Christian. Støvlet-Kathrine blev introduceret til kongen, af dennes "Forlystelseschef" Conrad Holck, da han åbenbart mente, at et par måneder med hende, også vil majestæten for altid skrive sig ind i historien, som en dansk pendant til Tiberius eller Caligula. Så galt gik det dog ikke, men i den korte periode kællingen kvinden havde indflydelse over Christian 7, lykkedes det hende at få ham og hans svirrebrødre til at sparke døren ind til de bordeller hun ikke syntes om, og simpelthen smadre hele lortet.

Personen bag navnetredigér

Kvinden Støvlet-Katrine var et resultat af et utugtigt forhold mellem en eller anden udenlandsk prins og hans luder her i Danmark. Støvlet-Katrine kom kun til verden fordi hverken p-pillen, aborten eller kondomet var opfundet endnu, og faderen ramte forkert, så hun kunne heller ikke blive en plet på lagnet. Senere arvede Støvlet-Katrine moderens forretning og blev altså også luder. Æblet falder ikke langt fra stammen, siger man, med rette.

"Støvlet"?redigér

Tilnavnet "Støvlet" fik Katrine fordi hun havde for fede lægge til at benytte langskaftede støvler. Luderne havde gode tider dengang, fordi de fleste kvinder var puritanske og kun ville sexe med deres ægtemænd. Det fik altså den konsekvens at Katrine blev fed og ikke kunne benytte almindelige støvler, som alle andre kvinder ellers gjorde det.

Katrine, da hun fik rynkerredigér

Det hændte jo uvægerligt at Støvlet-Katrine blev for grim og ulækker til at tjene penge som luder, så gode råd var dyre. Rådmanden i Sorø, der var en gammel blind herre, var den eneste, der ikke havde fået øje på at Støvlet-Katrine var blevet grim, så han blev grovudnyttet. Han måtte betale så mange penge for SM-sex at Støvlet-Katrine fik penge nok til at købe sig et udskænkningssted lidt udenfor Sorø, på vej mod Kindertofte.

Et varigt minderedigér

Det eneste minde, der nu er tilbage om Støvlet-Katrine, er hendes udskænkningssted, der mærkeligt nok har overlevet, på trods af sundhedsmyndighedernes indførsel af Smiley-karakterer. Det er en gammel rønne, naturligvis, og sundheds-myndighederne burde kræve det gamle inficerede bygningsværk nedrevet, men det sker ikke på grund af dels nostalgi og dels Støvlet-Katrines erotiske forhold til hele den danske kongefamilie.

Link til Støvlet-Katrines hus, på nettetredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.