m (Støv flyttet til Støv (fag): Jeg ændrer dette fordi vi mangler en artikel om rigtigt "støv".)
(Ingen forskel)

Versionen fra 25. jun 2010, 15:52

Støv er et obligatorisk fag på Ubby Folkeskole. Faget omhandler om hvordan man så vidt muligt udrenser ens nullermandssamling fra støv. Desværre er Ubby Folkeskole blevet ruineret af en grøn mand fra Ostegade, men det er stadig muligt at studere det på Løjt Universitet (som det eneste mulige fag, bortset fra Kartoflen). Man bliver uanset hvad undervist af lektor Errol Flynn, som i hver time i 3 år viser dig hvordan man bruger en håndholdt støvsuger. Det meddeles, at der også er et hemmeligt universitet i Grenå, forklædt som folkeskole, der har det obligatoriske fag støv med lektor Poul Schlüter.

Undervisningsmetoden

Undervisningen er så simpel, at man først spiser 42 kg Gamle Ole (Danbo-ost virker også, men har ikke lige så god effekt) fra Klovborg. Derefter tager man en kost og en fejebakke og går hjem til sin oldefar. Hvis oldefar ikke vil flytte sig fra sin 123 år gamle chippendale-sofa han stjal i Efterskole-lejren, skal du bare forvrænge din stemme og kalde: "Far! Så er der mad!". Når han har flyttet sig, løfter du sofaen og fejer alt møget under den op på fejebakken, og gemmer det i en pose. Så går du hen til oldefar og beder ham om at lugte til skidtet, og så er du færdig. Derfor meddeles det at Errol Flynn's undervisning er helt forkert, men det er der ikke noget at gøre ved. Du kommer alligevel ikke til at have faget (kun menneskerne i listen nedenunder har haft faget).

Jobmuligheder

Efter man har gennemført uddannelsen, er det muligt at få 4 forskellige jobs. Du kan blive avisudbringer, som går ud på bringe aviser ud, du kan blive avisudbringer, som går ud på at bringe aviser ud, du kan blive avisudbringer, som også går ud på at bringe aviser ud, og du kan blive rengøringsassistent i Hawaii Bio.

Kendte cand. støv

Jens Hansen

Amin Jensen

H.C. Andersen

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.