FANDOM


Størrelse er et begreb, der beskriver et forhold mellem en eller flere ting.

Ordets oprindelseredigér

I starten var der ikke rigtig noget. Så skabte Gud Adam. Det skete der ikke rigtig noget ved, men så skabte Gud Eva, og pludselig blev størrelsen en faktor.

Det var ikke jordens størrelse, der var relevant. Det var ikke størrelsen af det paradis de boede i, og det var ikke størrelsen af universet, der bekymrede nogen af dem. Den ene tænkte "Er den stor nok?", den anden tænkte "Er min for stor til den dér lille en?". Sjovt nok er det kun det første af de to spørgsmål, der siden har haft relevans for begrebet "størrelse", set i netop dén kontekst.

Størrelse i relation til tidredigér

Tid er som begreb en størrelse, der er lige så uforklarlig som størrelse som begreb. Derfor er størrelse i forhold til tid en dobbelt uforståelig størrelse, som vi i dette afsnit vil forsøge at gøre begribelig.

Når du er barn, er det vildt nørdet at vide:

- Alt sammen er faktuelle oplysninger, der er baseret på noget målbart og dermed konkret. Men "Størrelse" som begreb er noget langt mere udefinerbart, og noget som ofte kun er målbart i relation til noget andet. Dermed kommer de "senere i livet" relevante begreber om størrelse, så som:

  • Er den stor nok?
  • Er størrelsen af ens langemand relateret til størrelsen af noget andet?
  • Kan størrelsen i det hele taget gøre en forskel?[1]

Til sidst i livet kommer der igen en ny betydning af begrebet størrelse:

  • Hvad betyder størrelsen, når den alligevel ikke vil stå op.
  • Store bryster er da ok! Men hvorfor skal de absolut blive irriteret af mine tånegle hele tiden?
  • Jeg ville gerne have haft et større værelse, men 0,5 m³ er vel ok. Og hvorfor kalder de hele tiden mit værelse for en "kiste"?

Midt i alt det her nonsens, kommer "størrelse" til at være et element af kompensation i forhold til andre fysiske mangler. Det er på dette tidspunkt i dit liv - før eller siden - at du køber store huse, store biler, store både eller lignende, fordi dit liv i det hele taget har formet sig som en fiasko, og du har behov for at bevise at størrelse drejer sig om andet end dit eget mindreværd.

Det er således - med alt nuværende historiske bevis - tydeliggjort, at mænd kompenserer for deres manglende formåen/ udrustning, forsøger at købe sig til et bedre liv. Tænk over det, næste gang du ser en, der hænger sin 60" fladskærm op, så alle naboer kan se det.


Myter om størrelsenredigér

Gennem tiden er der opstået en del myter om størrelsen som begreb.

"Størrelsen" er lig med "gørelsen"!?redigér

De fleste kvinder mener[2], at der er en nøje sammenhæng mellem "størrelse" og "gørelse". "Uvildige undersøgelser" viser, at denne misforståelse gør sig gældende blandt kvinder, der helst ser en bus komme bakkende mod deres underliv, mens de kniber øjnene sammen i håbefuld forventning.

Det er altså ikke altid mandens størrelse, der udgør det egentlige problem, men snarere ofte kvindens omvendte - ja... Det...

Størrelsen på højttalere har ingen betydningredigér

På grænsen af mandens sidste bastion, inden overgangen til total underkastelse, findes højttalerens størrelse. Det er en definitiv myte, at størrelsen af en højttaler intet har at gøre med ydeevnen. Det er således uforståeligt for kvinden, at "Størrelse = ydelse", når man refererer til genitalier, at "Størrelse > ydelse", når man taler om højttaleres størrelse, og at "Størrelse <> selvtilfredshed", når man taler om bryster.

Størrelsen er lig med 20 cm.redigér

Ok - her lader vi lige kvindernes komplekser være i fred et øjeblik.

Størrelsen på en gennemsnits penis i Danmark er ca. 14 cm. Guderne må vide, hvem der foretager den faktuelle måling, eller under hvilke omstændigheder det sker. Hvis du kender nogen, der har fået målt sin sjover til et almindeligt lægebesøg?
Sjovt nok eksisterer der en relativ fejlvisning på de fleste hjemmeanvendte måleinstrumenter. Dette resulterer som oftest i, at samtlige adspurgte - og ikke målte - hankønsvæsener opgiver størrelsen af deres lille patetiske orm pik til at være intet mindre end: 20 centimeter!

Det gennemsnitlige hjemmemål er altså godt 30% over det faktiske mål. Tænk dig, at du købte dine dagligvarer eller din bil efter samme ulige tolerancer? Så ville de fleste køre en Peugeot 107, som de havde betalt 510.000,- for...


Størrelse er således en ulige reference, der ikke lader sig nærmere forklare.


Størrelse med småtredigér

  1. Til dette kan vi svare: Nej! Det er ikke et spørgsmål om størrelse. Det er et spørgsmål om meter per sekund!
  2. I følge "De Grå Sider".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.