FANDOM


Springfield er en by. Det kan ikke siges nemmere. Byen har et sted mellem 2.000 og 110.000 indbyggere. Grunden hertil er, at der i Amerika er en helvedes (ja, det er jo Amerika) masse byer med det navn. Så du ved sådanset ikke hvilken by du læser om. Ha, taber. Nå, men tilbage til amerikanerne, som har så dårlig fantasi, at halvdelen af deres byer har samme navn som en anden amerikansk by.


Hvilken by redigér

Fordi du ikke blev fornærmet over at jeg kaldte dig en taber, prøver jeg lige at skræmme dig væk med andre midler. Så her kommer nogle tøre facts. Der findes en

Stater i U.S.A. hvor byer med navnet Springfield forekommer

Så der er praktisk talt frit valg på alle hylder.

The Simpsons redigér

Nå, så det kunne ikke skræmme dig væk, hva? Så prøver vi lidt hjernegymnastik. Du har garanteret set serien The Simpsons. Ja? Godt. Tænk over det her. Springfield i serien ligger i nærheden af vand. Der ligger en Shelbyville i nærheden. Der er noget der hedder Downtown. Find selv ud af hvilken en det er. Og tænk i øvrigt lige over, hvordan hår kan være en del af huden. Og at europæiske amerikanere er gule, og japanere og kinesere er hvide.

Jeg giver op redigér

Du må absolut være den mest hårdkogte læser herinde. Jeg bøjer mig i støvet. Men hvad fanden laver du så her i stedet for på Wikipedia? Smut. Skrid! | | Forresten er det den i Illinois der er den i Simpsons. Jeg ved det, jeg er en spoiler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.