FANDOM


Jocs

Her ses nogle typiske sportsidioter fra 7. klasse. Tak til Gildbroskolen i Ishøj for lån af billedet.

"Jeg har ihvertfald ikke taget skade..."

~ Oscar Wilde om at blive tævet hver dag i 17 år


"Sportsidioter? Du mener vist sportsgenier!"

~ Adolf Hitler om korrekt arisk brug af steroider


"Jeg var selv en sportsmand."

~ Carl-Mar Møller om sportsidioter


Så står man der i skolegården; tøjet er nyvasket, humøret er højt, og man glæder sig til en gang stikbold med vennerne, og hvad sker der? Skolens sportsidioter dukker op og insisterer på at være med. Fint nok tænker man, og ser frem til en kamp med Fair play og glade deltagere. Tre minutter senere sidder man bundet til en bænk, medens sportsidioternes obligatoriske entourage af bøller står og brænder én med smøger, bare fordi man tabte bolden. Eller værre: greb når én af sportsidioterne kastede den...

Virker det bekendt? Så har du sgu' nok gået i dansk Folkeskole engang mellem 1950 og 2148!


Almindelige Sportsidioterredigér

Typisk

Dette syn har mange oplevet lige inden smerter i ansigtet. Bemærk hans cykelhjelm.

En gennemsnitlig dansk sportsidiot kan kendes på at være ufatteligt led og have en forkærlig for at smadre alt og alle der af forskellige årsager ikke lige er helt så god til at spille fodbold, løbe om kap eller cykle.

Sportsidioter fødes pumpede, og har en fødselsvægt på ikke under 13 kg, hvoraf de kun besidder 0,5% fedt på kroppen. Deres hjernekapacitet lader ofte noget tilbage at ønske, men de kan ALTID regne fem ting ud:

  • Målresultater
  • Antal klik på fjernbetjeningen til Onside
  • Hvem der har fortjent tæsk
  • Hvem der også fortjener tæsk.
  • Hvordan man dyrker sport.

På grund af deres overdrevne forkærlighed for vold og almen hooliganisme har de en mystisk tendens til at tiltrække piger og bøller der følger dem blindt og forelsker sig hovedkuls i dem, uanset kombinationer af køn og seksuel observans.

Kan man gøre noget?redigér

Wannabe

Skakklubbens nødløsning. Pigen er desværre lillesøster til en Sportsidiot.

Svaret er Næ, ikke en skid!

Visse folk har fra tid til anden forsøgt sig med at blive bedre til sport, pumpe sig større, og endda at skifte skole, men lige fedt hjælper det. Selv hvis man begår selvmord vil de bare komme og prygle din gravsten fordi den ikke lige støtter AGF, BIF eller hvilket som helst andet hold de nu står bag.

I grunden er det pisseligegyldigt, for hvis der står en sportsidiot med original, signeret, holdtrøje fra OB, og du så siger at du støtter OB, jamen så er sportsidioten pludselig fan af FC Midtjylland også får du bare flere tæsk for at holde med den klub ham og alle hans OB-venner pludselig hader.

Medmindre du fødes som sportsidiot, er dit ophold i Folkeskolen altså en jævnt ubehagelig oplevelse, og det kan du ligeså godt affinde dig med. Du kan se på din krop om du er født som sportsidiot: hvis den er pumpet som en maniodepressiv bullterrier og skræmmer livet af voksne mænd allerede inden du fylder 12 år, jamen så er du nok en sportsidiot uden at vide det. Skulle det vise sig korrekt, og du bliver grebet i at udøve din ret til at prygle en unge der enten har scoret mål, eller ikke er istand til det, skal du lære følgende sætning:

Undskyld - vi legede bare!


Hvis du siger dét til en lærer, vil du øjeblikkeligt blive sat sammen med dit offer, hvor I giver hinanden hånden. Når dette intetsigende pædagogiske nonsens er vel overstået (det tager kun 2-3 min), så regner fjolset med at I nu er bedste venner, hvorefter du roligt kan gå ud og sparke førnævnte barn i skridtet. Ingen lærer husker nemlig deres egen skoletid.

Vær dog opmærksom på, at hvis du som dreng prygler en pige gælder der andre regler: her vil du få nogle meget ubehagelige samtaler på inspektørens kontor, muligvis med politiet.

Se Ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.