FANDOM


Eksamen

En spindoktor ses her tilpasse sine informationer med en anden tilstedeværende spindoktors informationer.

Ordet "spindoktor" er næsten et synonym for spindemide, dog kræver titlen spindoktor en velsignelse fra Journalisthøjskolen, hvor alle kan slå sig ned som spindemider, hvis blot de behersker skrivekunsten i nogenlunde rimelig stil, for eksempel som uddannede dansk-lærere.

Hvem nedlader sig til at synke så vidtredigér

Psykologerne er som sædvanligt vildt uenige om, hvilke psykologiske problemer, der driver folk til at blive spindoktorer. Dog vides det med sikkerhed at dårlige sportslige præstationer var gældende for over 50 % af svarene i psykologernes store spørgeskema-program om dette emne. Adgang til gratis middage med dertilhørende drikkevarer var gældende for over 75 % af svarene i føromtalte spørgeskema.

Hvad driver de pågældenderedigér

Fra psykologernes store spørgeskema-program ved vi, at der er mange forskellige årsager til at folk vælger at skrive på et professionelt plan. Det har overraskende nok vist sig at kun 5 % af de adspurgte spindoktorer, i psykologernes store spørgeskema-program, valgte professionen på grund af pengene. Hele 95 % svarede at de valgte professionen for at gøre en forskel. Det viste sig at samtlige spindoktorer var parate til at gå på kompromis med sandheden, hvis bare det kunne betale sig for deres egen personlige politiske ideologi. Det faktum førte til at psykologerne, der stod for det store spørgeskema-program, måtte i kollektiv supervision, det var en meget traumatisk omgang.

Kan de pågældende hjælpes?redigér

Ja, psykologerne, der var i kollektiv supervision, kom frem til at isolation, på en øde ø uden skrivemidler, ville afhjælpe problemet for de skriveramte. Men, det resultat kom først frem efter en eller anden skummel freudiansk psykolog havde uddelt smagsprøver på nogle "udenlandske svampe", skal det nok også lige tilføjes, i bedste mening.

Spindoktorer med den 4. statsmagtredigér

Der savnes totalt bevis for at spindoktorer skulle kunne udgøre den 4. statsmagt. Der foreligger ikke nogle artikler om emnet i nogle aviser, radioudsendelser eller televisioner, vel meeeen.....


...SÅ KOM SKANDALEN... redigér

Efter at der blev nedsat en undersøgelseskommision i det herrens år 2011 på baggrund af en lille skattesag som ingen skulle vide noget om på lige nær EB, BT, Kristelig Dagblad, Vi Unge, Fisk og Fri, Lastbilmagasinet, Fart og tempo, Sølvpil og Tidens Kvinder... så kom det frem at alle spindoktorer kunne fremvise kriminelle forhold.

Alle spindoktorerne blev afskaffet og de loyale embedsmænd havde igen fået magten. Antallet af politiske kommentatorer steg i en sådan grad at man var nødt til at sende nyhedsudsendelser døgnet rundt for ar bare at kunne få plads til nogle af dem.

I den seneste halvdel af 2011 gik det vist lidt over gevind. Grundet en lidt skæv tilgang til ministergerningen fra Troels Lund Poulsen, så skete der forunderlige ting for Spademanns skribenter. Faktisk var der tale om: Spindoktor-AMOK!

Samtidig kunne man nyde hvordan de første spindoktorer (læs: Henrik Qvortrup og Peter Mogensen) havde svært ved at sige noget fornuftigt fordi de nye spindoktorer alle var opdraget i partierne på venstrefløjen og derfor havde de gamle spindoktorer ikke længere nogle gode kontakter. Derfor var de bevidst nødt til at få produceret nogle elendige meningsmålinger så de kunne rakke rød stue ned i håb om at få deres gode kontakter igen. Desværre havde rød stue så mange skandalesager i skrivebordsskuffen så de bare kunne trække én op hver gang de blev lidt for nævenyttige.

Til sidst blev politikerne helt overflødige og man overgik til et teknokrat-samfund.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.