FANDOM


Spindemide kan enten referere til et skadedyr eller til en skadevoldende profession. Denne artikel handler om professionen spindemide, der har ordet spindoktor som synonym.

Oprindelsenredigér

Hvornår den første spindemide nedsatte sig som kommunikerende snylter vides ikke med bestemthed, men der hersker stor videnskabelig enighed om at det skete allerede før Noa byggede arken.

Kendetegnredigér

Papparazzi13

En spindemide til søs

Ligesom i naturen kan spindemiderne kendes på deres farver, de er enten konservativt grønne eller socialistisk røde, eller simpelt sorte, men uanset farve spinder de løs med deres vildledende løgne. Spindemider er ganske glade for redskaber, der kan hjælpe spindemiderne med at gøre deres spind mere sandsynligt. Spindemider ses derfor ofte tungt lastet med kameraer og andre optagelsesinstrumenter.

Spindemidernes skadelighedredigér

Der kan ikke advares nok om spindemidernes farlighed. Det er et faktum at det var en jødisk spindemide i USA, Edward Bernays, som var dobbelt nevø til psykologiens fader, Sigmund Freud, der spandt den allerførste bog om spind for mider. Den bog hed Propaganda og udkom i 1928, påstår engelsk wiki i hvert fald om bogen Propaganda.

Vi ved jo alle, hvordan Hr. Goebbels reagerede da han læste bogen Propaganda. Han systematiserede masseudryddelsen af jøderne i Nazityskland fordi spindemidens spind virkede. Men det var også rigtigt nok at det spind også gavnede arbejdsløshedstallene, der jo faldt, fordi folk blev aktiveret med at jagte jøder.

Spindemidernes bagmændredigér

Spindemider har bagmænd. Der er altid nogle, der vil betale spindemiderne guld for at spinde løgne, der kan gøre bagmændene rige. Derfor er menneskeheden blevet überbombet med skadelig propaganda gennem tiderne.

Spindemidekampagnerredigér

Der er mange eksempler på disse kampagner, der var for eksempel "Nul huller"-kampagnen, hvor det giftige stof NaFl blev lovprist som værn mod bakterier i munden. -Ja, det tror da pokker at det stof virker mod mundbakterier, natriumfluorid er jo ligeså giftigt overfor bakterier, som det generelt er! Din tandlæge lokker dig til at forgifte dig, hvis han anpriser tandpasta med fluor i, det er uhyggeligt, men sandt. Tandlægeprofessionen hører altså ind under spindemide-professionen, fordi tandpasta-industrien har noget giftigt industriaffald, de gerne vil sælge for dyre penge.

Vi er også blevet bombarderet med "Gris på gaflen"-kampagner, der var spundet af spindemider, fordi svinebønderne manglede penge til nye uhumske måder at producere svin på. Svinebønderne er lige glade med at kødspisning er erkendt som værende årsag til cancer, ganske ligesom opiumsvalmuebønder ser bort fra at folk bliver afhængige af heroinen, der fremstilles ud af opium fra valmuerne, som bønderne dyrker hæmningsløst på deres marker.

"Drik en halv liter mælk om dagen og støt fodboldlandsholdet" var også en af de skadelige kampagner som spindemiderne satte i gang.

Nu har vi altså et kæmpe fedmeproblem, fordi de de skadelige kampagner har lokket folk til at æde og drikke sig fede i flæsk og sødmælk, mens de ser på bold i fjernsynet. Det har vist sig at motionen, med tandbørsten påført den giftige fluortandpasta, slet ikke rækker til at forbrænde alle de overflødige kalorier. Øjnenes bevægelser mens de følger bolden på skærmen er heller ikke nær nok.

Der var i februar 2010 endnu en spindemideampagne kørende. Den handlede om at de fede var gidsler i forhold til privathospitalernes fedmeoperationer. Spindemiderne tog simpelthen de fede som gidsler, og kaldte dem for gidsler, i et desperat forsøg på at gøre kirurgernes bankkontoer federe med fedme-spindet.

Men spindemiderne spinder jo også guld på at vi alle skal være sunde og slanke, fordi lægernes spindemider siger det spind skal spindes. Det kan også vældig godt betale sig økonomisk, både for lægerne og deres spindemider og alle andre med produkter at sælge, at bilde os alle de løgne ind.

Hvordan yderligere skader kan undgås?redigér

Det er jo et faktum at vi er blevet hjernevasket med propaganda fra barnsben. Vi har altså alle skader, som vi har fortrængt, og derfor er vi også alle så nemme at narre for spindemiderne, der jo har fri adgang til at bilde os alt muligt ind, fordi vi har glemt at vi er for nemme at narre. Men håbet er endnu ikke helt udslukt. Der er stadig ting vi kan gøre for at bekæmpe spindemidernes skader:

  • Forbyd ytringsfriheden
  • Brænd al litteratur
  • Destruer alle kommunikationsmidler, også din lille smarte mobiltelefon og den trådløse blærbare, selvom det smerter.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.