FANDOM"#Barda er igen et sikkert sted at være! #Tomheden er næsten smadret. Tak til alle børn der hjalp os i det hårde slag #børn @RamasjangDR"

~ Spilmester Martin på Twitter


Spilmester Martins liv. redigér

Spilmester Martin er et af verdens ældste mennesker og ridder af det runde bord. Han er født ved en jomfrufødsel i 1239. Han blev født med et udseende som en 36 årig og er siden ikke ældet. Han har flere gange vundet konkurrencen verdens bedste pagehår, og har lige genvundet titlen fra Pia Kjærsgaard efter hun fik ny frisure. Spilmester Martin er desuden kåret til en af verdens mest sexede mænd af børnekanalen Ramasjang. Spilmester Martin bor i Rold Skov. Her har han en lade, som han lokker børn ind i og giver dem nye navne såsom Skjoldmø Lille Lise eller Træsværdskæmper Tommy. Derefter laver de rollespils lege hvor de klæder hinanden ud og slår hinanden med daggerter og køller. På trods af sin storhed, fik spilmester Martin tilbage da mor var dreng, stillet diagnosen: "bøgbrunst", hvilket har haft en stor indflydelse på hans forkærlighed for naturen. Han har aldrig taget sin brynje af.

"Du skal bore din daggert helt ind i kødet, Storkriger Sølvskjold"

~ Spilmester Martin til niårig om rollespilsteknikker


Økonomi redigér

Spilmester Martin åbnede i 1992 kæden Faraos Cigarer. Han har brugt overskudet fra butikkerne til at opkøbe Rold Skov. Kæden sælger blandt andet brugte trolde og ork kondomer. Kæden har også et bredt udvalg af psykedeliske svampe som Spilmesteren selv har plantet og dyrket i Rold Skov. Han har uden for sit rollespilsliv et arbejde bag kassen i Netto.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.