FANDOM


Spice Girls

Spice Girls demonstrerer her, hvad make-up og plastikoperationer kan gøre ved ens hud. I øvrigt fås alle fem piger også som Barbiedukker og som fuld størrelse oppustelige Sexlegetøjsdukker. Fotografiet herover er fra gruppens senere år, hvor det gik lidt sløjt med karrieren, hvilket fik pigerne til at skifte branche og reklamere for dildoer. Baby Spice holder kækt en pink, Geri Halliburton betjener videokameraet og de tre andre har sorte mamboer

"I'll-tellu-wadda-wan, whad-I'd-rily-rily-wan"

~ Lene Siel om hvorfor hun ikke kom med op krydderihylden


Spice Girls var et fænomen fra England i 1990'erne, som via deres musikalske lyd fik et internationalt gennembrud. Spice Girls bestod af en gruppe på 4-5 teenagepiger. Men som så mange andre pigebands såsom SOAP, Bonnie Tyler og Kandis, så havde det hele sin ende, og bandet gik hver til sit i det nye årtusinde. 35 milliarder kroner rigere. Finansieret af skrigende teenagedrenge.

De blev kendte fordi et af bandets medlemmer - Victoria Beckham (født George Jackass) - blev kærester med fodboldspilleren David Beckham. Forunderligvis havde de samme efternavn. Et andet af medlemmerne, Scary Spice, var en hot chokoladefarvet kropdue.

Mest kendte sangeredigér

... som linker videre til YouTube - så konen ikke nødvendigvis finder ud af, hvad du dog hører.

Alle sangene indtjente omkring 170 milliarder rubler hver i pladeindtægter.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.