FANDOM


Spaghetti bolognese (også kaldet: ¨spaghetti med kødsovs¨, ¨spaghetti og kødsovs¨, og for de helt retarderede: ¨kødsovs med spaghetti) er en børneret som alle børn kan lide. Børn kan altså kategoriseres i to typer: dem som KAN lide spaghetti bolognese, og dem som er ekstremt handicappede, komplette udskud og samfundstruende organismer.

Hvad med de kendte? redigér

Nogen gange kan det være svært at se hvem der kan lide spaghetti, og hvem der ikke kan. Derfor har vi, her på spademanns, givet dig en lille overisigt over de kendte

Spaghetti bolognese elskere Spaghetti bolognese hadere
Amin Jensen Broder Salsa
Robert Hansen Christian 10.
Broder Salsa Kurt Vestergaard
Naser Khader Ham der rapperen
Brian Mikkelsen Undervisnings Ministeriet

Spaghetti bolognese's konkurrenter redigér

Spaghetti bolognese har ikke altid været dominerende på listen over de mest populære børneretter. Tidligere var svensk pølseret en kæmpe succes indenfor børneretter, en ret som vandt større og større indpas hos børn. Kort før at svensk pølseret overhalede spaghetti bolognese på ¨hall of familie-børneretter¨-listen, blev der sat en stopper for dette ved at børnene blev informeret om rettens navn: svensk pølseret.. SVENSK pølseret! Børnene opfattede langt om længe at svensk pølseret var noget svenskerne havde haft fingrene i, og siden da har børnene, på samme måde som de gjorde med Ikea, taget stor afstand fra denne.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.